Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Kvalitní české postele z masivu Kolacia design

Na přelomu roku 2013 a 2014 jsme do naší nabídky přidali krásné dřevěné masivní postele řady KOLACIA Design, ze kterých si vybere opravdu každý. Tyto postele se nabízí ve skvělém moderním designovém provedení.

Postele Kolacia jsou vyráběny v pevném provedení o tloušťce materiálu 25-30 mm a také v deluxe provedení o síle materiálu 40 mm. Jedná se manželské postele , vyráběné z masivního buku a povrchově upravené pomocí speciálního napouštěcího oleje nebo přírodního laku.

Povrchová úprava olejem - jedná se o přírodní úpravu pomocí oleje, vyrobeného na bázi včelích vosků. Pokud zařizujete ložnici ve stylu Feng-shui, bude pro vás povrchová úprava olejem tou ideální volbou.

Zastánci klasického lakovaní si rovněž přijdou na své, neboť varianta úpravy ekologickým lakem je také k dispozici. Pokud jde o povrchovou úpravu, postele Kolacia design je také možné nechat namořit do krásných dezénů – tabáku, třešně nebo odstínu wenge.

Většina postelí Kolacia design jsou vyráběny s výškou rámu 45 nebo 50cm - jedná se tedy o zvýšené postele.  Všechny modely postelí Kolacia design mohou být doplněny úložným boxem v kombinaci s vyklápěcími rošty.

Velice povedené jsou manželské postele VAREZZA, které jsou charakteristické "elkovým" provedením noh. U postelí Varezza si můžete volit různé typy čel za hlavou. Postel Varezza je možno doplnit o úložný box, který v kombinaci s výklopnými rošty nabídne velkorysý úložný prostor.

Další postelí, která zaujme svým vzhledem je postel EVITA, která vyniká propracovaným jemně zaobleným rámem. Stejně jako u postele Varezza je možné postel Evita doplnit o úložný box a vyklápěcí rošty.

Mezi nejrobustnější postele z řady Kolacia design patří zcela jistě postele DELUXE, které na první pohled zaujmou 4cm silným rámem. K postelím řady Kolacia Design se vyrábí bohatá nabídka příslušenství, mezi které patří například toaletní stolek, zásuvkové a dvířkové komody nebo noční stolky v různých variantách provedení.