Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Zvýšená postel z masivu Viola, masiv dub cink

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: BMB
45 340 Kč 45 340 Kč 46 926 Kč 46 926 Kč 48 520 Kč 48 520 Kč 45 340 Kč 45 340 Kč 46 926 Kč 46 926 Kč 48 520 Kč 48 520 Kč 45 340 Kč 45 340 Kč 46 926 Kč 46 926 Kč 48 520 Kč 48 520 Kč od 45 340 Kč
8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů Zvolte variantu
Povrchová úprava
Délka roštu
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Viola patří mezi luxusní zvýšené postele, vyrobené z masivního dubového dřeva v provedení cink. Na výrobu je zde použitý 4cm silný materiál s extra velkou pevností a dlouhou životností.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dvoulůžko Viola - skvělá postel s jedinečným designem

Manželská postel z masivu Viola představuje kombinaci luxusního designu, velmi vysoké kvality a precizního zpracování. Dřevěná postel Viola je vyrobena z masivního dubového dřeva v parketovém provedení. V nabídce jsou dvě základní provedení ložné plochy - 160x200 a 180x200 cm. Objednat lze postel také v prodloužené délce 210 cm nebo 220 cm.

Pokud hledáte postel s maximální pevností a moderním designem z masivního dubového dřeva – neměli by jste postel Viola určitě přehlédnout.

 

Jednoduchá manipulace a snadná montáž

Dřevěná postel Viola je dodávána v rozloženém stavu v pevných kartonových krabicích s váhou jednotlivých krabic do 50 kg. Součástí balení je samozřejmě přehledný montážní návod a kování.

K montáži nepotřebujete žádné speciální nářadí. Jediné co třeba mít k dispozici je kladívko na zatloukání kolíků, klasický křížový a plochý šroubovák na utažení hlavních spojovacích šroubů. Celé smontování zabere asi půl hodiny práce, montáž je vhodné provádět ve dvou osobách. Z naší zkušenosti smontuje bezproblémů i jedna zručná osoba. Při montáži se nepoužívá lepidlo. Postel je tedy možno kdykoli v budoucnu rozmontovat a opět smontovat.

  

Kvalitní povrchová úprava a barevné varianty

Postel Viola se nabízí v různých variantách provedení povrchové úpravy. Základem je masivní dubové dřevo v parketovém provedení cink.

Základem nabídky je povrchová úprava přírodním olejem. Díky této technologii lze na povrchu postele při dotyku lehce cítit jemnou strukturu dřeva. Povrchová úprava olejem je 100% ekologická, postel je možno běžně ošetřovat prostředky na dřevo.

Další možností je povrchová úprava klasickým lakem, který je polomatný. Tři vrstvy použitého atestovaného laku zaručují nejvyšší kvalitu výsledného povrchu.

Rozdíl mezi lakem a olejem si můžete přečíst v tomto článku - srovnání povrchové úpravy lakem a olejem.

V případě zájmu vám můžeme zdarma poštou zaslat vzorek vybraného barevného provedení – viz informace níže.

  

Luxusní design a kvalitní dílenské zpracování

Celkové provedení této postele z masivu se vyznačuje moderním designem. Masivní čelo u hlavy je vzdušné v mřížovém designu. Široké provedení nohou do tvaru písmene L dává posteli Viola punc pevnosti a stability. Všechny hrany postele jsou dokonale zakulaceny tak, aby byl povrch dokonale hladký a příjemný na dotek.

Rám postele Viola je vyroben z masivu o síle 4 cm, výplně čel mají sílu 3 cm. Rám postele bezproblémů unese dvě osoby s celkovou váhou až do 500 kg! Postel Viola je po smontování extra pevná a odolná. Pevnost a stabilitu zajišťuje dvojice hlavních spojovacích šroubů za pomocí silných dřevěných kolíků. Celková pevnost konstrukce je zvýšena středovou výztuhou tzv. samonosnou střednicí.

  

Vysoká postel s možností nastavení lehací plochy

Výška rámu postele (k horní hraně bočnice) je úctyhodných 50 cm. Postel Viola je vybavená výškově nastavitelným kováním, řešeným kovovými patkami, umístěnými na bočnicích. Tyto patky lze lehce vyháknout a opět zaháknout do jedné ze 4 poloh - díky tomu si můžete nastavit výšku lehací plochy dle vašich potřeb.

Pokud do postele s lamelovým roštem vložíte ca 20 cm vysoké matrace, může být výška ložné plochy až 64 cm nad zemí . Tato výška je ideální pro pohodlné vstávání a ulehání na postel nejen pro starší, ale především pro vysoké osoby. Čelo u hlavy má výšku 105 cm, takže si o něj můžete pohodlně opřít polštář například při čtení své oblíbené knížky.

Uvedená cena postele je za rám bez roštů a bez matrací. Do postele Viola je vhodné použít ideálně lamelové rošty ve vlastním rámu. Můžete si vybrat z nabídky pevných lamelových roštů, polohovacích roštů nebo motorových elektrických roštů.

Názor odborníka Intena nábytek

Postel z dubového masivu Viola je možno zařadit mezi postele té nejvyšší třídy. Předností této postele je extra pevný a robustní rám díky použití 4cm silného materiálu. Vyzdvihnul bych také přítomnost kování pro výškové nastavení roštů. Na dvoulůžku Viola se mi líbí dokonale zaoblené provedení všech rohů a možnost volby moderní povrchové úpravy v různých odstíneh. Pokud hledáte extra pevnou postel z masivu vysoké kvality, mohu postel Viola určitě doporučit.

Hlavní výhody

  • maximálně pevná stabilní konstrukce
  • 4 a 3 cm tloušťka materiálu
  • výškově stavitelné kování pro rošty
  • ekologická povrchová úprava

Nevýhody

  • vyšší cena
Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické informace:

délka -208,5 cm

šířka postele-178,8/198,8 cm

výška postranice- 50 cm

výška čela u hlavy- 105 cm

síla materiálu: 4 cm rám postele, 3 cm výplně čel

Vyrobeno v ČR, dodáváno v demontu.

Doplňkové parametry

Kategorie: BMB masiv dub
Barva - odstín: buk & dub, přírodní lak, světlé odstíny, tmavé odstíny, wenge
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 160x200 cm, 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 135 kg a více
Materiál: masiv, masiv dub
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické, koloniální, moderní, rustikální
Vlastnosti postele: nastavit. rošt
Vybavení postele: bez úlož. prostoru, možnost šuplíků
Výška rámu postele: 50-60 cm
Značka / řada: BMB Deline dýha
Délka záruky: 6 let a více
Nosnost ( na osobu ): 135 kg a více
Termín expedice: 8-10 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: