Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Malvína

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: PROKOND
30 214 Kč –30 %
Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Malvína (01-Ložná plocha 180x200 cm, Výběr čalounění PKD MF-AO)
30 214 Kč –30 % 21 150 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr čalounění
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Malvína vám poskytne vysoké a pohodlné spaní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Největšími výhodami čalouněné postele Malvína jsou výška ložné plochy, polohovací rošty, velký úložný prostor i variabilita barevného provedení. Tato postel se může stát dominantou právě i vaší ložnice.

Popis elegantní postele Malvína

Nejvýraznějším prvkem na každé čalouněné posteli je hlavové čelo. Postel Malvína má krásné, elegantní hlavové čelo s širokým podélným pruhem. Dvoulůžková postel Malvína s čalouněným korpusem a čelem nabízí ložnou plochu o velikosti 160 x 200 cm a 180 x 200 cm.

Součástí zvýšené postele Malvína jsou dvě matrace Dione pevně začalouněné k lamelovým roštům. Rošty jsou polohovací s čelním výklopem a několika stupni polohování hlavy. Napuštené jsou levandulovým olejem, který odpuzuje hmyz a roztoče. Matrace Dione se skládají ze dvou vrstev PUR pěny s nosností 110 kg a střední tuhosti.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Malvína je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Hlavové čelo je příjemně měkce očalouněno. Měkou výplň oceníte zejména při opření, například při čtení knížky. Výška hlavového čela činí 97 cm. Nožky jsou dřevěné, kulaté vysoké 9 cm.

Výsledná výška ložné plochy je nadstandartních 59 cm, což umožňuje pohodlné vstávání z postele. Úložný prostor je hluboký ca 34cm.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel s úložným prostorem Malvína je dodávána ve třech dílech. Dvě lůžka a čelo jsou balené v papíru a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Hlavové čelo postele se ke korpusům připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů. Nožky se rovněž lehce přišroubují. K vysoké nosnosti postele dopomáhají také dvě středové nohy, které jednak podepírají obě postele ve střední části a zároveň jsou s nimi obě lůžka k sobě pevně připevněná.

Design postele Malvína

Postel Malvína je navržena ve dvoubarevném provedení, kdy středový pruh na hlavovém čele barevně ladí se vzorem na matracích. Ostatní části postele jsou v jednobarevném provedení. Na obrázku je postel Malvína v kombinaci barev GN-GA. Potahy můžete vybírat  z kombinace látek nebo z kombinace látky a ekokůže.

Dvoulůžková, čalouněná postel Malvína vyhoví všem, kteří hledají elegantní postel s vysokou ložnou plochou. Její největší předností je variabilita barevného provedení i polohovácí rošt. Budete-li mít zájem doplnit postel Malvína o denní deku, můžete si ji doobjednat. Stačí nám tuto informaci napsat do kolonky poznámka v objednávce. Rozměry deky jsou 230 x 225 cm. Cena 3.200 Kč. Vybírat můžete z potahových látek z nabídky variant čalounění.

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 216 cm

šířka: 177/197 cm

výška ložné plochy: 59 cm

výška zadního čela: 97 cm

hloubka úložného prostoru: 34 cm

nosnost: 2x110 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpusy smontované + čelo samostatně

vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele PKD
Záruka: 2 roky
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 160x200 cm, 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 100-110 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické
Tvarové provedení: na nožkách
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Značka / řada: Čalouněné postele PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 100-110 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: