Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Pamela

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: PROKOND
29 129 Kč –30 %
Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Pamela (01-Ložná plocha 180x200 cm, Výběr čalounění PKD JL-AX)
29 129 Kč –30 % 20 390 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr čalounění
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Pamela s možností rozložení na dvě válendy.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Největší výhodou čalouněné postele Pamela je její možnost rozložení na dvě samostatné válendy. Další předností je nadstandartní výška ložné plochy, velký úložný prostor, polohovací rošty i variabilita barevného provedení.

Popis moderní postele Pamela

Nejvýraznějším prvkem na každé čalouněné posteli je hlavové čelo. Postel Pamela má krásné, elegantní hlavové čelo s širokým pruhem v jeho horní části. Dvoulůžková postel Pamela s čalouněným korpusem a čelem nabízí ložnou plochu o velikosti 160 x 200 cm a 180 x 200 cm.

Součástí zvýšené postele Pamela jsou dvě matrace Dione pevně začalouněné k lamelovým roštům. Rošty jsou polohovací s čelním výklopem a několika stupni polohování hlavy. Napuštené jsou levandulovým olejem, který odpuzuje hmyz a roztoče. Matrace Dione se skládají ze dvou vrstev PUR pěny s nosností 110 kg a střední tuhosti.

Moderní postel Pamela se skládá ze dvou na sobě nezávislých lůžek. Proto můžete postel využít jako velké dvoulůžko nebo jako dvě samostatné postele.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Pamela je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Hlavové čelo je příjemně měkce očalouněno. Měkou výplň oceníte zejména při opření, například při čtení knížky. Výška hlavového čela činí 96 cm. Nožky jsou kovové, vysoké 9 cm.

Výsledná výška ložné plochy je nadstandartních 55 cm, což umožňuje pohodlné vstávání z postele. Úložný prostor je hluboký ca 30 cm.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel s úložným prostorem Pamela je dodávána ve čtyřech dílech. Dvě lůžka a dvě čela jsou balené v papíru a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Každá postel stojí na čtyřech nožkách, hlavové čelo se k posteli lehce připevní pomocí spojovacích šroubů. Nožky se rovněž lehce přišroubují.

Design postele Pamela

Postel Pamela je navržena ve dvoubarevném provedení, kdy podélný pruh v horní části hlavového čela barevně ladí se vzorem na matracích. Ostatní části postele jsou v jednobarevném provedení. Na obrázku je postel Pamela v kombinaci barev AX-JE. Potahy můžete vybírat  z kombinace látek nebo z kombinace látky a ekokůže.

Dvoulůžková, čalouněná postel Pamela vyhoví všem, kteří hledají moderní postel s vysokou ložnou plochou a možností rozložení na dvě samostatná lůžka. Její předností je také variabilita barevného provedení, úložný prostor i polohovácí rošt. Budete-li mít zájem doplnit postel Pamela o denní deku, můžete si ji doobjednat. Stačí nám tuto informaci napsat do kolonky poznámka v objednávce. Rozměry deky jsou 230 x 225 cm. Cena 3.200 Kč. Vybírat můžete z potahových látek z nabídky variant čalounění.

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 217 cm

šířka: 167/187 cm

výška ložné plochy: 55 cm

výška zadního čela: 96 cm

hloubka úložného prostoru: 30 cm

nosnost: 2x110 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpusy smontované + čela samostatně

vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele PKD
Záruka: 2 roky
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 160x200 cm, 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 100-110 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické
Tvarové provedení: na nožkách
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Značka / řada: Čalouněné postele PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 100-110 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: