Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Čalouněná postel s úložným prostorem Jitka

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: PROKOND
19 500 Kč –30 %
Čalouněná postel s úložným prostorem Jitka (01-Ložná plocha 180x200 cm, Výběr čalounění PKD GC-GM)
19 500 Kč –30 % 13 650 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr čalounění
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Čalouněná postel s úložným prostorem Jitka vám poskytne pohodlné spaní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čalouněná postel Jitka vám dopřeje klidný spánek na pružinových matracích Standart Plus. Jistě také uvítáte velký úložný prostor i možnost volby barevného provedení. Tato postel se může stát dominantou právě i vaší ložnice.

Popis elegantní postele Jitka

Nejvýraznějším prvkem na každé čalouněné posteli je hlavové čelo. Postel Jitka má krásné, elegantní hlavové čelo, barevně rozděleno na středovou část, která je barevně sladěna s potahem na matracích a jednobarevný pruh po obvodu čela. Dvoulůžková postel Jitka s čalouněným korpusem a čelem nabízí ložnou plochu o velikosti 160 x 200 cm a 180 x 200 cm.

Součástí postele Jitka jsou dvě matrace Standart plus pevně začalouněné k dřevotřískové desce. Matrace Standart plus je pružinová matrace s nosností 90 kg. Výška matrace včetně desky ca 17 cm.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Jitka je vyroben ze surového lamina o tloušťce 1,8 cm. Hlavové čelo je příjemně měkce očalouněno. Měkou výplň oceníte zejména při opření, například při čtení knížky. Výška hlavového čela činí 94 cm. Nožky jsou dřevěné, vysoké 9 cm.

Výsledná výška lehací plochy je 52 cm. Úložný prostor je hluboký ca 25cm. Úložný prostor je rozdělen na dva boxy o velikosti ca 1 m. Středová příčka v úložném prostoru plní funkci nosné podpory pro deskový rošt s matraci.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel s úložným prostorem Jitka je dodávána ve třech dílech. Dvě lůžka a čelo jsou balené v papíru a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Hlavové čelo postele se ke korpusům připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů. Nožky se rovněž lehce přišroubují. K vysoké nosnosti postele dopomáhá také středová noha, která jednak podepírá obě postele ve střední části a zároveň jsou s ní obě lůžka k sobě pevně připevněná.

Design postele Jitka

Postel Jitka je navržena ve dvoubarevném provedení, kdy středová část hlavového čela barevně ladí se vzorem na matracích. Široký pruh po obvodu čela i korpus postele jsou v jednobarevném provedení. Na obrázku je postel Jitka v kombinaci barev GM-GC. Potahy můžete vybírat  z kombinace látek nebo z kombinace látky a ekokůže.

Dvoulůžková, čalouněná postel Jitka vyhoví všem, kteří hledají elegantní postel s úložným prostorem. Její největší předností je variabilita barevného provedení i nízká cena. Budete-li mít zájem doplnit postel Jitka o denní deku, můžete si ji doobjednat. Stačí nám tuto informaci napsat do kolonky poznámka v objednávce. Rozměry deky jsou 230 x 225 cm. Cena 3.200 Kč. Vybírat můžete z potahových látek z nabídky variant čalounění.

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 208 cm

šířka: 167/187 cm

výška ložné plochy: 52 cm

výška zadního čela: 94 cm

hloubka úložného prostoru: 25 cm

nosnost: 2x90 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpusy smontované + čelo samostatně

vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele PKD
Záruka: 2 roky
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 160x200 cm, 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 70-90 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické
Tvarové provedení: na nožkách
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Značka / řada: Čalouněné postele PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 70-90 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: