Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Čalouněná postel s čelem a úložným prostorem Mona, 140x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: PROKOND
19 071 Kč –30 %
Čalouněná postel s čelem a úložným prostorem Mona, 140x200 (Výběr čalounění PKD MF-AO)
19 071 Kč –30 % 13 350 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr čalounění
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Čalouněná postel s úložným prostorem a čelem Mona je k dostání v žádaném rozměru 140x200 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Velkým kladem čalouněné postele Mona je vyhledávaná šířka 140x200 cm. Její největší předností je velký úložný prostor i variabilita barevného provedení. Tato postel se může stát dominantou i vaší ložnice či dětského pokoje.

Popis elegantní postele Mona

Zvýšená válenda Mona nabízí ložnou plochu 140 x 200 cm. Matrace z PUR pěny je začalouněna k pevnému lamelovému roštu. Úložný prostor je přístupný od nohou, po zvednutí matracové části. Čelo postele Mona je měkce očalouněno a je ve stejném potahu jako matrace.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Mona je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Hlavové čelo je příjemně měkce očalouněno. Měkou výplň oceníte zejména při opření, například při čtení knížky. Čelo není nosným prvkem válendy, proto ho můžete kdykoliv odšroubovat. Výška válendy s čelem činí 92 cm. Nožky jsou kovové, vysoké 12 cm.

Výsledná výška lehací plochy je 54 cm. Úložný prostor je hluboký ca 28 cm.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel s úložným prostorem Mona je dodávána ve dvou dílech. Válenda a čelo jsou balené v papíru a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Hlavové čelo postele se ke korpusu připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů a nožky se k posteli jednoduše přišroubují. K přednostem válendy Mona patří samostatné čelo, které je nezávislé na posteli a také stabilita, kterou zajišťují kovové nožky.

Design postele Mona

Postel Mona je navržena ve dvoubarevném provedení, kdy hlavové čelo barevně ladí se vzorem na matraci. Korpus a boky matrace jsou v jednobarevném provedení. Na obrázku je válenda Mona v kombinaci barev DX-GA. Potahy můžete vybírat  z kombinace látek nebo z kombinace látky a ekokůže.

Jednolůžková postel Mona vyhoví všem, kteří hledají elegantní, vyšší postel s úložným prostorem. Její největší předností je variabilita barevného provedení i velký úložný prostor.

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 205 cm

šířka: 142 cm

výška ložné plochy: 54 cm

výška zadního čela: 92 cm

hloubka úložného prostoru: 28 cm

nosnost: 90 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpus smontovaný + čelo samostatně

vyrobeno v ČR

Upozornění: Korpus výrobku je dodáván v celku s orientačním rozměrem 145x200x50 cm a hmotností cca 60-70 Kg. Při manipulaci je tedy potřeba s těmito údaji počítat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele PKD
Záruka: 2 roky
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 140x200 cm
Nosnost (na osobu): 70-90 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: dětský pokoj, hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické
Tvarové provedení: na nožkách
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Značka / řada: Čalouněné postele PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 70-90 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: