Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Možnosti platby

Zákazníkům internetového obchodu INTENA.cz nabízíme několik možnosti uhrazení zboží, ze kterých si můžete vybrat ten nejvhodnější.

 

Platba v hotovosti při převzetí zboží / dobírka:

Platba při převzetí je rychlý a jednoduchý způsob, jak za zboží zaplatit. Tuto variantu platby uplatníte při osobním odběru zboží nebo při zvolení platby na dobírku, kdy objednávku uhradíte při převzetí od našeho řidiče nebo dopravce, který Vám zásilku přiveze. Poplatek za doběrečné činí 49 Kč.

Pokud je vaše objednávka většího rozsahu nebo obsahuje nábytek či zboží, které se bude vyrábět na zakázku dle specifického přání zákazníka ( např. výběr moření dřeva, výběr čalounění postele, pohovky atd...), může být při platbě dobírkou požadována úhrada zálohy do výše 20% ceny objednávky.

 

Platba předem převodem

Objednané zboží uhradí zákazník předem převodem. Tato varianta je vhodná pokud u sebe neradi míváte hotovost. Platba převodem je levnější způsob úhrady zboží než dobírka. Jednak se neplatí navíc doběrečné a navíc vám na objednávku při platbě převodem poskytneme slevu 2% z celkové ceny objednávky.

 

Splátky Cetelem

Nemáte pohromadě dostatek finančních prostředků nebo jen dáváte přednost splácení malých částek před zaplacením jednoho velkého obnosu?  Nabízíme možnost nákupu na splátky pomocí několika splátkových programů Cetelem. Pokud je objednané zboží nad částku 3000 Kč vč. DPH je možno jej nakoupit na splátky. Při výběru platby v průběhu objednávky se zobrazí nabídka nákupu na splátky. Po potvrzení objednávky se zobrazí tlačítko, které Vás přesměruje na formulář Cetelem, kde vyplníte požadované informace.

Více informací o splátkovém prodeji