Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Trendy v oblasti zdravého spaní pro rok 2016

Pokud si plánujete v roce 2016 zařizovat novou ložnici, nebo jen hledáte inspiraci, určitě vás bude zajímat, co bude v létošním roce TOP. Podle našich zkušeností budou v největší oblibě moderní postele s úložným prostorem, které mají skvělé designové provedení a navíc poskytují praktické úložné místo.

 

 

Postel s úložným prostorem VAREZZA bílá

 

 

Postele s úložným prostorem budou v roce 2016 prostě IN.

V oddělení postelí s úložným prostorem můžete nalézt jak postele jak vyráběné z masivu, tak z levnějšího lamina. Většina těchto postelí je vybavena praktickými výklopnými rošty s bočním nebo čelním výklopem, které zajišťují snadný přístup do úložného prostoru. Vyklápění roštů je zajištěno pomocí kvalitních plynokapalinových pístů, manipulace vyklápění je tedy velice snadná a zvládne ji každý. Velice praktické u těchto roštů je možnost nastavení tuhosti v oblasti beder, díky tomu si můžete nastavit tuhost celkového spaní dle vašich požadavků.

 

 

 

Postel s úložným prostorem REMARK

 

 

Trendem povrchové úpravy u postelí s úložným prostorem bude buď přírodní lak, nebo moření na ořech či dnes velice oblíbená bílá barva. Jednoznačnými kandidáty na nejprodávanější modely postelí jsou dřevěné postele VAREZZA, SENÁTORVALENCIA SENIOR nebo REMARK. Z lamina pak budou hrát prim úložné postele LISA a LADA.

Jaký je trend v oblasti matrací?

První ligu budou hrát jednoznačně matrace s línou paměťovou pěnou. Jedná se o materiál s tzv. paměťovým efektem, který se krásně vytvaruje podle zátěže ležícího těla. Díky tomu je zajištěno, že vaše páteř zůstane  při spánku v optimální rovině. Líná pěna má navíc velice pozitivní vliv na krevní oběh a zmírnění bolesti zad. Mezi trendové matrace roku 2016 bude zcela určitě patřit matrace SENÁTOR, která je tvořená kombinací studené pěny a líné paměťové pěny. U této matrace hraje prim také skvělý stříbrem prošívaný potah, který zajistí 100% anibakteriálnost. Díky tomu mohou matraci Senátor využít také alergici a astmatici.

Zdravotní matrace SENÁTOR se stříbrným potahem

 

V jednoduchosti je krása

Toto přísloví platí už od pradávna a pro rok 2016 bude v oblasti zařizování ložnice platit nadále. Vaši ložnici proto zařizujte bez zbytečností a přílišného množství nábytku. Jako hlavní dominantu prostoru ložnice ponechte pevnou postel s nočními stolky. Pokud je to nezbytné, umístněte do ložnice kvalitní vestavěnou skříň nejlépe v nějakém světlém odstínu. Díky jednoduchému zařízení můžete ve vaší ložnici vytvořit pohodlné, vzdušné a prostorově čisté prostředí.