Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Malý dětský pokoj? Pak jedině multifunkční patrovou postel...

Často slýcháváme na naší prodejně nábytku otázku od zákazníků: Jak vybavit dětský pokoj menších rozměrů tak, aby kromě postele zůstal dostatek místa pro úložný prostor a volné místo pro práci. Naše odpověď je vždy jednoznačná - zvolte multifunkční patrovou postel se šatní skříní a psacím stolem. Patrové postele s úložným prostorem jsou moderním a ideálním řešením jak pro dětské, tak pro studentské pokoje. Součástí sestavy úložné patrové postele je vždy kvalitní lůžko v bezpečné výšce, praktický psací stůl a prostorná šatní skříň. Díky široké škále barev a provedení může sloužit multifunkční patrová postel dětem všech věkových kategorií. Kromě toho může být palanda rozšířena o další dětský nábytek, jako je prádelník, další skříň, knihovna, police, stůl, nástěnné skříňky či komody.

 

Patrová postel se skříní a stolem Hithot - dub světlý/růžová

Nové multifunkční patrové postele v naší nabídce

Ani v létě výrobci dětského nábytku nezaspali a společně s námi připravili novou nabídku multifunkčních patrových postelí. Jedná se o patrové postele se skříní a stolem PUPI a HITHOT.  Tyto sestavy jsou navrženy tak, aby zaujaly svým moderním designem a přitom si zachovaly nezbytné praktické vlastnosti. Originální úchytky dávají patrovým postelím Pupi a Hithot jedinečný, nezaměnitelný vzhled. Bezpečné užívání tohoto nábytku zajišťují hezky zaoblené hrany. Výstup na horní lůžko patrovek je zajištěn variabilním žebříkem, opatřeným závěsnými háky. Mezi důležité přednosti patří možnost zvolit si levé či pravé provedení sestavy ( umístnění žebříku ).

Multifunční patrová postel Pupi - dub světlý/grafit

Patrové postele se skříní a stolem jsou pevné a bezpečné

Na boky a na čela patrových postelí Pupi a HITHOT je použito kvalitní silné lamino o tloušťce 2,5cm . Rohový spoj bočnic a čel je řešen velmi pevně – pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků. Z vnější části není žádný spojovací prostředek viditelný. Tyto multifunkční patrové postele jsou tedy po smontování dostatečně pevné a stabilní, nijak se neviklají. Nosnost postelí je krásných 100 kg.

Výšká ložné plochy je u horního lůžka přibližně 158 cm nad zemí.  O bezpečné spaní dětí se starají zvýšené bočnice vysoké 28 cm. Výstup po schůdcích na horní postel je velmi pohodlný díky dostatečně širokým nášlapům a sešikmené konstrukci. Prostřednictvím závěsných háků je možno žebřík k posteli kdykoli upevnit, nebo naopak odejmout. Takovou funkci oceníte například, kdy chcete menším sourozencům zabránit vylézání na horní lůžko. 

 

Patrová postel pro děti Hithot - dub svěltý/zelená

Proč si vybrat právě patrovou postel pro děti?

Předností multifunkčních patrových postelí pro děti je jejich univerzálnost a moderní design. Součástí každé patrovky je prostorná skříň, kde uvnitř najdete šatní tyč a jistě také oceníte spodní zásuvku na kovových kolejničkách.  Školáci plně využijí psací stůl, který svými rozměry š.112 x h.54 cm lehce konkuruje volně stojícím psacím stolům. Psací stůl rovněž obsahuje skříňku s jednou policí a jednu zásuvku na kovových kolejničkách. Prostor pod postelí má u sestavy Pupi a Hithot výšku 145 cm, což umožňuje i vyššímu studentovi bezproblémové užívání psacího stolu.

Celý výrobek je dodáván v rozloženém demontovaném provedení kvůli snadné manipulaci. Jednotlivé části postele jsou zabaleny v pevných kartónových obalech. Hmotnost žádné krabice nepřesahuje 30 kg a proto může jednotlivé balíky přenášet a stěhovat jedna osoba. Po rozbalení krabic je uvnitř přiložen balíček s kováním a montážní návod v grafické obrázkové podobě. Montáž patrové postele je už pak velice snadná...