Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Nové postele českého výrobce VYKONA

Představujeme nové modely dřevěných masivních postelí , které jsou navrženy a vyráběny v české  truhlárně VYKONA v Pardubicích. Postele a nábytek výrobce Vykona se vyznačují především poctivým českým dílenským zpracováním , vysokou kvalitou povrchové úpravy a velmi dlouhou životností. Všechny výrobky této řady si můžete prohlédnout v odkazu Postele VYKONA.

Vybrané bukové dřevo na postele Vykona

 

Pardubická truhlárna se zaměřuje na výrobu postelí a nábytku jak z průběžného bukového masivu, tak z parketového provedení cink . Na výběr je možnost přírodního ekologicky lakovaného provedení, nebo moření na několik odstínů.

Bukové dřevo pochází výhradně z českých nebo slovenských  lesů. Před jeho použitím předchází důkladná kontrola kvality a posouzení případných vad.

Pevnost a odolnost na prvním místě

Postele a nábytek z výrobní řady Vykonase vyznačují vysokou odolností a celkovou stabilitou. Díky použitému materiálu o síle 26mm až 40mm se nemusíte obávat, že se vám postele po čase rozviklají nebo nějak rozvrzají.

Rohové spoje rámu postele jsou dokonale skryté. Použití hlavních spojovacích šroubů dává předpoklad pro silné a pevné spojení. Postele jsou navíc vybavené kvalitním kováním, pomocí kterého lze výškově nastavovat polohu postelových roštů.

Proč si zvolit dřevěné postele značky Vykona ?

Všechny dřevěné postele z masivu Vykona vynikají moderním designem a díky své pevné konstrukci budou sloužit dlouhá léta. Nosnost většiny postelí je více než 200kg na jednu osobu. Kvalitní povrchová úprava a možnost moření na několik moderních odstínů jsou správným předpokladem pro použití do každé ložnice.

Již nemusíte dlouze hledat kvalitní dřevěnou postel z masivu. Postele Vykona vám vnesou do ložnice kus přírody a dopřejí kvalitní a zdravý spánek.

Přejít na nabídku dřevěných postelí Vykona