Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Moderní postele Maria a Pegas v akci

Pokud se rozhodnete pořídit do ložnice levnou kvalitní postel s úložným prostorem, postele Maria a Pegas by určitě neměly chybět ve vašem hledáčku. Manželské postele Pegas a Maria se vyrábí jak ve varinatě otevřené, tak ve variantě s úložným prostorem. Tyto postele zaujmou všechny zákazníky, kteří hledají vysokou kvalitu za super cenu. Pokud hledáte úložnou postel pevné konstrukce s dlouhou životností – pak jsou postele Maria a Pegas určeny právě pro vás.

Zobrazit kompletní nabídku postelí PEGAS

Zobrazit kompletní nabídku postelí MARIA

Postel MARIA s úložným prostorem

Postela Pegas a Maria = kvalita a pevnost bez kompromisu

Manželské postele Pegas a Maria se vyrábějí z kvalitního lamina síly 2,5 cm!  Jsou vyráběny jako dvoulůžka o ložné ploše 180x200 nebo 160x200 cm a také jako rozšířené jednolůžko 140x200 cm. Tyto postele je také možno vyrobit v prodloužené délce 210 cm nebo 220 cm nebo také v atypické šířce ( cenu zakázkového provedení sdělíme na dotaz ). Všechny hrany jsou opatřeny velmi odolnou 2mm ABS hranou.

Barevné varianty do každé ložnice

U postelí Pegas a Maria je k dispozici na výběr široká paleta odstínů laminovaného dřeva. Mezi nejoblíbenější odstíny patří osvědčené barevné provedení buk, třešeň, ořech nebo například moderní odstíny dub sonoma, dub oregon, san remo a další. V případě zájmu vám můžeme zdarma poštou zaslat vzorek vybraného barevného provedení.

Postel s úložným prostorem PEGAS

Vysoké postele s praktickým úložným prostorem

Postele Pegas a Maria jsou vyráběny jako otevřené, nebo ve variantě s úložným prostorem. Maximální využitelná výška úložného prostoru je úctyhodných 35 cm. Váha zatížení úložného prostoru není omezena, dno úložného prostoru je řešeno bílou MDF deskou, která leží přímo na zemi.

Do úložného prostoru je přístup zajištěn pomocí bočních vyklápěcích lamelových roštů, které jsou součástí ceny postele. Velice praktické u těchto lamelových roštů je možnost nastavení tuhosti v oblasti beder.

Bočnice postele má skvělou výšku 20 cm, výška rámu ( k horní hraně bočnice ) je 47 cm. Pokud do postele s lamelovým roštem vložíte ca 20 cm vysoké matrace, bude výsledná výška ložné plochy ca 62 cm nad zemí. Tato výška je ideální pro pohodlné vstávání a ulehání na postel nejen pro starší osoby.

Manželská postel dvoulůžko MARIA

Proč si tedy vybrat postel Maria nebo Pegas?

  • pevnost a odolnost konstrukce
  • ABS hrany
  • rošty u úložné varianty v ceně
  • moderní design s vodorovně žebrovaným čelem
  • objemný praktický úložný prostor

Zobrazit kompletní nabídku postelí PEGAS

Zobrazit kompletní nabídku postelí MARIA