Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Vlastní testy a recenze postelí - novinka u INTENA Nábytek

Kupujete novou postel a nedokážete se dobře orientovat ve výběru? Rádi srovnáváte poměr ceny / kvality a užitné hodnoty? Tak přesně pro vás jsme připravili nové oddělení postelí, které důkladně prošli našim praktickým testem. Každý výrobek v oddělení Testy a Recenze postelí jsme na naší prodejně vybalili z krabice a smontovali dle přiloženého návodu. U hotové postele připravené k užívání jsme pak posuzovali hlavní vlastnosti jako jsou kvalita provedení a opracování, pevnost spojů a celé konstukce a také výsledný design. Na základě každého testu jsme zpracovali podrobnou recenzi testované postele a vložili ji do popisu výrobku.

Každou testovanou postel smontujeme a odborně popíšeme

 

Proč postele testujeme?

Testování postelí a jejich vlastností je naší prioritou, protože chceme všechny výrobky osobně poznat. Jen tak vám dovedeme produkt detailněji popsat a lépe vám poradit v případě jakéhokoli dotazu. Díky podrobnému otestování produktů dovedeme v recenzi výrobku poskytnout takové detailní informace, které se prostě a jednoduše nedozvíte z žádného katalogu ani z běžných fotek fotek. Často jsou získané poznatky a sdělené informace kladné, u každého výrobku však uvádíme i případné nevýhody. Nákupem modelu výrobku který prošel našim testováním budete mít jistotu, že výsledná kvalita odpovídá přesně našemu popisu a hodnocení.

 

Co vše na postelích hodnotíme?

  • Obsah dodávky - u každé postele sledujeme, jak dobře je zabalená a jestli balení obsahuje všechny potřebné součásti včetně kování a montážního návodu.
  • Montáž výrobku - každý testovaný výrobek smontujeme dle návodu a hodnotíme, zda je montáž jednoduchá či složitá, jak dlouho nám trvá a jestli je potřeba při montáži vlastnit a použít nějaké nářadí.
  • Pevnost spojů - zde hodnotíme, jak kvalitně jsou vyrobeny spoje jednotlivých dílů ( především hlavní spoj čel a bočnic ), jaký má výsledný spoj pevnost a odolnost.
  • Kvalita opracování povrchu - posuzujeme, jak dobře je povrch opracován, zda jsou hrany ostré či zaoblené a jaká je kvalita povrchové úpravy ( např laku ).
  • Funkčnost výrobku - testujeme zde praktické funkce postele - např. výškové nastavení roštů, vyklápění roštů, nastavení výšky ložné plochy, úložný prostor a další.
  • Celkový design - zaměřujeme se na výsledný vhled testovaných postelí a hodnotíme, do jakého typu interiéru by jednotlivé modely byli vhodné.

Závěr každé recenze patří oborníkovi

Aby měly prezentované recenze produktů co největší a nejodbornější vypovídající hodnotu, testování se přímo účastní specialista na nábytek, postele a zdravé spaní pan Ing. Vladimír Hodina.  Absolvent 4 letého maturitního studia Nábytkářské střední školy v Bystřici p.Hostýnem a 5-ti letého studia dřevařského inženýrství na MZLU v Brně zde nyní zúročí více než 15-ti letou praxi v řízení vlastní stolařské výroby. Během těchto let získal potřebné zkušenosti jak v oblasti designu a výroby nábytku, tak bohaté obchodní zkušenosti s jeho prodejem.

V závěrečném hodnocení každé recenze postele proto vždy naleznete hodnocení odborníka, který vyzdvihne kladné vlastnosti a výhody každého modelu a rovněž poukáže na případné nevýhody, které může danná postel představovat. Díky tomuto hodnocení si můžete udělat opravdu reálnou představu o testovaném výrobku a můžete se tak ujistit, zda je vybratý model postele vhodný právě pro vás. V recenzi produktu a v závěrečném hodnocení odborníka se stoprocentně dozvíte řadu věcí a informací, které danný výrobce nikdy neuvede do žádného katalogu či prospektu.

 

Na posteli hodnotíme nejen provedení a funkční vlastnosti, ale také pocit pohodlí...

 

Jak poznám, že byl výrobek testován?

Nyní jsou všchny testované postele přehledně zobrazny v tomto oddělení: Testy a recenze postelí . V tomto oddělení naleznete především naše nejprodávanější výrobky, mezi které řadíme postele s úložným prostorem a také manželské dřevěné postele z masivu.  Sortiment testovaných výrobků budeme dále rozšiřovat na postele jednolůžka , dětské postele a patrové postele pro více osob. 

Testované výrobky poznáte podle podrobného detailního popisu produktu včetně našich vlastních fotografií s ikonkou "INTENA - TESTOVÁNO" .  Na základě podrobného otestování produktů jsme schopni připravit takový popis a prezentaci, že budete mít pocit že stojíte u výrobku přímo v naší kamenné prodejně.  Ačkoli je testování postelí velmi časově a technicky náročné, je nám ctí, že vám můžeme téměř jako jediný nábytkový eshop v ČR poskytnout vlastní podrobný popis výrobku, než popisky milionkrát zkopírované od výrobce či od konkurence.