Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Matrace 1+1 ZDARMA nyní za super ceny !

Mezi velice oblíbené oddělení v naší nabídce patří Matrace 1+1 ZDARMA. V tomto oddělení naleznete velký výběr matrací, které jsou dodávány vždy jako 2 kusy za cenu jedné matrace. U některých modelů je rovněž možné místo dvou matrací 80x200 nebo 90x200 koupit jednu dvoumatraci 140x200, 160x200 nebo 180x200.  Záleží jen na vás, jestli chcete mít dvě samostatné matrace nebo jednu velkou.  Všechny matrace 1+1 zdarma jsou opatřeny kvalitními potahy, které se dají snadno odepnout a vyprat. Nejprodávanější matrace z oddělení 1+1 ZDARMA máme pro vás připraveny skladem.  Neváhejte proto, a vyberte si na INTENA.cz své nové matrace ještě dnes !

 

Mezi nejoblíbenější matrace 1+1 Zdarma patří určitě matrace MADEIRA+MAROKO českého výrobce Dřevočal. Jedná se o partnerské matrace, kde je matrace MADEIRA (žlutá líná pěna ) speciálně navržena pro ženy a matrace MAROKO ( růžová líná pěna ) je ideální pro muže.  Jádro těchto matrací je tvořeno dvěma studenými pěnami různých tuhostí. Nosná vrstva u matrace Madeira je tvořena měkčí žlutou línou pěnou, nosná vrstva u matrace Maroko he tvořena tvrdší růžovou línou pěnou. Použitím líné pěny se snižuje protitlak matrace na ležící tělo.

 

Nejprodávanější model z oddělení Matrace 1+1 zdarma jsou matrace MADEIRA + MAROKO.

 

Podobné složení jako u matrace Madeira a Maroko má speciální matrace BINGO známého českého výrobce Tropico. V akci matrace 1+1 zdarma zde dostanete rovněž 1 matraci pro ženu a 1 matraci pro muže. Matrace BINGO 1+1 je také tvořena kombinací studené a líné paměťové pěny.  Navíc se matrace BINGO vyznačuje kvalitním potahem Aloe Vera a nepochybně také prodlouženou 5 letou zárukou na jádro matrace.

 

Oblíbeným modelem matrací je BINGO 1+1 Zdarma s 5 letou zárukou od čekého výrobce TROPICO.

 

Velmi oblíbenou matrací z kategorie 1+1 Zdarma je matrace PREMIUM VISCO SILVER předního českého výrobce matrací Unar.  Povrchové vrstvy této matrace tvoří kombinace studené a líné paměťové pěny pěny. Tato matrace se od odstatních odlišuje použitím speciálního potahu SILVER.  Potah Silver je jemně protkán stříbrným vláknem, které zajišťuje 100% antibakteriální a antialergickou funkci matrace.  Pokud jste tedy alergici, nebo prostě jen nechcete, aby se ve vašem potahu nové matrace brzo usídlili roztoči, je pro vás matrace Premium Visco Silver 1+1 zdarma tím pravým řešením.

Antibakteriální a antialergické účinky má stříbrný potah u matrace PREMIUM VISCO SILVER 1+1 Zdarma.