Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Dětský pokoj Kity, lamino dub sonoma-fialová

Dnešní tip
Neohodnoceno
50 914 Kč –30 %
Dětský pokoj Kity, lamino dub sonoma-fialová (Barevné provedení KITY Dub sonoma - modrá)
50 914 Kč –30 % 35 640 Kč
8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů Zvolte variantu
Výběr dekoru
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Dětský pokoj Kity je vyroben z lamina v dekoru dub sonomona-fialová. V nabídce jsou také další hezké barevné varianty.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětský pokoj Kity je vhodný jak pro holky, tak i kluky. Základním dekorem je dub sonoma doplněný modrou, bílou nebo fialovou barvou. Dětský pokoj Kity je součástí nábytkové řady Kity.

Dětský pokoj Kity - varianta 2 obsahuje tyto prvky:

  • Šatní skříň - Vnitřní vybavení šatní skříně tvoří jedna horní police a 1 šatní tyč. Ve spodní části se nachází zásuvka na kovových kolejničkách. Rozměr skříně v.190 x š.80 x h.57 cm
  • Dětská postel s úložným prostorem - Do jednolůžkové postele patří rošty a matace o rozměru 90x200 cm. Matrace ani rošt nejsou zahrnuty v ceně. Sočástí postele jsou i dvě prostorné zásuvky na kovových kolejničkách. Celkový rozměr postele d.206 x š.97 x v.50 cm.
  • Psací stůl - Poskytuje pracovní plochu v délce 125 cm a šířce 55 cm. Výška psacího stolu je 75 cm. Součástí je jedna skříňka s policí uvnitř a jedna zásuvka.
  • Závěsná skříňka - Praktická závěsná skříňka je tvořena dvěmi uzavřenými prostory s dvířky a jedou otevřenou poličkou. Rozměry skříňky 60x90x32 cm
  • Závěsné police 3ks - Každá z polic má tvar čtverce o velikosti 30x30x32 cm. Police nejsou spolu nijak spojené, proto je můžete zavěsit samostatně nebo jako sestavu.
  • Regál se dvěmi zásuvkami - Praktický regál tvořený otevřenými policemi a dvěmi zásuvkami skvěle v pokoji zastoupí funci knihovny. Rozměry regálu v.165 x š.80 x h.42 cm
  • Závěsná police - Jednoduchá závěsná police o délce 80cm je v polovině rozdělena příčkou. Hloubka poličky je 22cm. Zadní část tvoří deska, která je vždy zvoleném barevném provedení, podle barevných variant nábytku Kity. Výška desky 30 cm.
  • Noční stolek - Nezbytnou součástí každé postele je noční stolek. Noční stolek z nábytkové řady Kity svými rozměry 40x46x36 cm poskytuje dostatek odkládacího prostoru na knihu nebo hrníček.

Pevný a stabilní nábytek

Všechny prvky dětského pokoje Kity jsou vytvořeny z kvalitního lamina o tloušťce 1,6-2,5cm. Jelikož se jedná o nábytek určený do dětských a studentských pokojů, který musí být odolný vůči velké zátěži, jsou hrany všech dílů nábytkové řady Kity opatřeny ABS hranou 0,6mm.

Děti mají rády barvy

Největší výhodou dětského pokoje Kity je jeho variabilita. Pokud se vám sestava Kity líbí, avšak některý prvek je již nadbytečný, jednoduše nám to při objednávce napište. Při objednávání zboží vyplntě tuto informaci do kolonky - Poznámka k objednávce. Následně vám bude cena vyřazeného prvku odečtena. Dětský pokoj Kity - varianta 2 lze objednat ve čtyřech moderních barevných kombinacích. Dekor dub sonoma je doplněn modrou, fialovou nebo bílou barvou. Nábytek v kombinaci barev je moderní a v poslední době velmi žádaný. Buďte si jistí, že výběrem dětského pokoje Kity uděláte svému dítěti radost a poskytnete mu příjemné a praktické prostředí k hraní, učení i odpočinku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nábytek KITY
Záruka: 5 let
Akční zboží: Intena doporučuje
Barva - odstín: světlé odstíny
Ložná plocha: 90x200 cm
Materiál: laminovaná deska
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Značka / řada: Dětský nábytek KITY
Délka záruky: 5 let
Termín expedice: 8-10 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: