Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Zvýšená rozkládací postel Kity

Neohodnoceno
19 657 Kč –30 %
Zvýšená rozkládací postel Kity (Barevné provedení KITY Dub sonoma - modrá)
19 657 Kč –30 % 13 760 Kč
8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů Zvolte variantu
Výběr dekoru
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Rozkládací postel s úložným prostorem nezabere v pokoji zbytečně mnoho místa a přitom zajistí kvalitní spánek pro dvě děti. Dětská rozkládací postel se zásuvkami je součásti dětské nábytkové řady Kity. Základním dekorem je dub sonoma doplněný barvami bílá, modrá nebo fialová.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětská rozkládací postel se zásuvkami Kity je součástí dětské nábytkové řady Kity. V této řadě naleznete také další prvky, ze kterých jednoduše sestavíte svému dítěti dokonalý pokoj. Z barevného provedení si vyberou holky i kluci v každém věku.

Skvěle řešený rozklad postele Kity

Zvýšená rozkládací postel Kity se skládá ze dvou, na sobě nezávislých, lůžek. Do obou postelí patří rošty a matrace o rozměru 90x200 cm. Do spodní postele doporučujeme zvolit matraci o výšce max.15 cm, aby bylo zajišteno bezproblémové zasouvání pod horní postel. Rošty ani matrace nejsou zahrnuty v ceně postele. Doporučené rošty a matrace naleznete v záložce příslušenství. Na výrobu bylo použito kvalitní lamino o tloušťce 1,6-2,5 cm. Také hrany rozkládací postele Kity jsou opatřeny ABS 0,6mm. Horní postel má rozměry d.212 x š.98 x v.77 cm. Pod horní postel se jednoduše zasouvá spodní postel. Její součástí jsou i dvě prostorné zásuvky na kovových kolejničkách. Rozměry spodní postele jsou d.206 x š.97 x v.50 cm. Obě zásuvky jsou opatřeny úchytkami z tvrzeného plastu. Postele nejsou k sobě nijak připoutány, proto je můžete umístit samostatně kdekoliv v pokoji.

Barevné kombinace

  • dub sonoma - bílá (na obrázku)
  • dub sonoma - modrá
  • dub sonoma - fialová

Pro sourozence nebo kamaráda

Pořizujete-li dětský pokoj pro sourozence a chcete jim přitom dopřát dostatek prostoru pro hraní, je volba zvýšené rozkládací postele Kity dobrým řešením. Ale nejen pro sourozence je tato postel určena. Rozklad může využít třeba kamarád či kamarádka, kteří si u vás užijí pohodlné spaní při nočním hlídání. Do prostorných zásuvek jednoduše ukryjete peřinu i polštář. V nabídce je ve čtyřech barevných kombinacích. Základním odstínem je dub sonoma doplněný barvami bílá, modrá nebo fialová. Z těchto módních barev si vybere každé dítě. Řada dětského nábytku Kity nabízí spoustu variant, které můžete svému dítěti v pokoji uskutečnit.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nábytek KITY
Záruka: 5 let
Barva - odstín: buk & dub, světlé odstíny
Délkový rozměr: 210-219 cm
Výškový rozměr: 70-79 cm
Hloubkový rozměr: 90-99 cm
Ložná plocha: 90x200 cm
Materiál: laminovaná deska
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Vlastnosti postele: postel s přistýlkou
Vybavení postele: šuplík(y) v ceně
Značka / řada: Dětský nábytek KITY
Délka záruky: 5 let
Termín expedice: 8-10 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: