Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Nejprodávanější dětská postel SENDY nově v buku a bílé barvě

Pokud se rozhodnete pořídit dětem novou dětskou postel, neměl by model postele SENDY určitě uniknout vaší pozornosti. Manželská postel Erin se vyrábí jak ve varinatě otevřené, tak ve variantě s úložným prostorem.  Potel Erin zaujme všechny zákazníky, kteří hledají vysokou kvalitu bez kompromisů. Pokud hledáte postel s velmi pevné konstrukce s dlouhou životností – pak je postel Erin určena právě pro vás.

Patrová postel Sendy z bukového dřeva

Co se na postelích Sendy mění?

Aź do března leošního roku 2016 se postele Sendy vyráběli pouze z masivu smrku v přírodním lakovaném provedení. Stále více však převažují plány rodičů, zařídit svým dětem pokojíček nábytkem v moderní bílé barvě. Bílá barva působí na dětském nábytku luxusně a elegantně - bíle postele je možno s oblibou využít jak v dětských pokojích pro kluky, tak v především pokojíčkách pro holky. Navíc bílé dětské postele Sendy je možno opatřit látkovými dekoracemi v jakýchkoli barvách a barvy na stěny dětského pokoje můžete u bílého nábytku použít zcela libovolné. Zkrátka k bílé barvě se hodí naprosto vše...

Nejste s spokojeni s mechanickou odolností smrkového dřeva a sháníte pro děti postel, která by opravdu hodně vydržela? Nově si můžete na INTENA.cz pořídit postele Sendy vyrobené z tvrdého bukového dřeva. Oproti postelím z masivu smrku jsou bukové postele ještě více pevnější a odolnější každému mechanickému namáhání. Pořízením bukové postele Sendy již nemusíte mít strach, že děti nábytek rychle podřou nebo poškodí. Díky vysoké tvrdosti bukového dřeva jsou tyto postele skvěle odolné veškerému poškrábání a otlučení. Nevýhodou postelí z masivu buku je vyšší cena oproti smrkové verzi.

 

Postel SENDY bílá

Proč dětem do pokojíčku pořídit dětskou postel Sendy?

  • velká variabilita - pokud si pořídíte klasickou nízkou dětskou postel, můžete ji v budoucnu dokoupením přídavných dílů zvýšit, nebo dokonce přestavět na patrovou postel - palandu. Jakmile jim spaní na palandě začne být nepohodlné, palandu rozložíte a proměníte ji na dvě samostané postele. V případě potřeby pak lze oddělené lůžka opakovaně  zpětně sestavit do palandy.
  • bohaté příslušenství - k posteli Sendy je možno pořídit bohatou nabídku barevných látkových doplňků v holčičích i klučičích barvách. Mezi nejoblíbenější doplňky patří látkové chrániče, které zároveň zvyšují bezpečnost a účinnost dřevěných zábran, textilní domečky a látkové stany na postel.
  • pevnost a kvalitní konstrukce - postele Sendy jsou po smontování dostatečně pevné a stabilní především díky kvalitě a vysoké pevnosti masivního dřeva, ze kterého jsou vyrobeny. Ať vyberete model postele s masivního smrku nebo ještě pevnější model z buku, získáte český nábytek vysoké kvality a špičkového dílenského zpracování.

Pokud jste rozhodnuti pořídit vašim dětem novou postel, na stránkách INTENA Nábytek si zcela určitě vyberete model přesně podle vašich představ. U všech dětských postelí garantujeme 100% kvalitu a samozřejmostí je i plná záruka.  A v případě výběru variabilní postele Sendy platí uvedené dvojnásob. 

Dětská / studentská postel SENDY - z masivu buku