Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

MANHATTAN - nová vlajková loď mezi dřevěnými postelemi

Léto je období, kdy lidé často mění svou matraci, kupují si novou postel a další doplňky pro zdravé spaní. Často se totiž vracíme z dovolené, kde nemůžeme zapomenout na skvělé hotelové matrace na kterých se nám tak dobře spalo. Létošní léto je proto ideální příležitostí k nákupu nové kvalitní postele, diky které pronikneme do tajů zdravého spánku i doma.  V nabídce pro léto 2016 se objevuje mnoho krásných modelů postelí, které svým elegantním designem a dokonalým zpracováním zaujmou i nejnáročnější zákazníky, vyžadující pouze špičkovou kvalitu. Jakou postel tedy v nové letní kolekci u INTENA nábytku najdeme?

 

Dřevěná postel z masivu Manhattan 1 - provedení přírodní buk

Prvotřídní postel má jméno MANHATTAN

Nová jedinečná postel Manhattan je vyrobená z výběrového masivního bukového dřeva. Vybrat si můžeme z několika různých odstínů a povrchových úprav v provedení olej nebo lak. Mezi největší přednosti postele Manhattan patří extra pevná a robustní konstukce, kdy tloušťka použitého masivu je 40 a 30 mm. Velkou předností této postele je také zvýšená lehací plocha, která zaručuje snadné vstávání z postele - výška rámu postele je 50 cm.

Konstukce postele Manhattan navíc obsahuje speciální kování pro výškové nastavení roštů. To znamená, že při použití matrace o výšce 20 cm je pak výsledná výška lehací plochy nastavitelná v rozmezí cca 55-65 cm. Tato zvýšená ložná plocha zajistí příjemné a pohodlé vstávání a ulehání pro osoby všech věkových kategorií. Nová kolekce dřevěných postelí Manhattan nabízí k výběru celou řadu atraktivních barevných odstínů. Záleží tak čistě na vašem vkusu, zda dáte přednost přírodnímu provedení, nebo naopak výraznějšímu designu například u moření na třešeň, tabák nebo jiný odstín.

 

Postel z masivu buku Manhattan 3 - provedení moření na tabák

Proč si nedopřát kvalitní postel z masivu...

Luxusní dřevěnou postel Manhattan si můžete bez obav dopřát do malé i velké ložnice. Vyrábí se pro standardní plochu matrací 160x200 nebo 180x200 cm. Na přání však není problém zvýšit šířku až na 200 cm a délku postele vyrobit až do rozměru 220 cm.

Možná si řeknete, proč utrácet za postel tisíce, když ji mohu pořídit v nějakém nábytkovém supermarketu za pár stovek. Dřevěná postel z bukového dřeva však není zbytečným přepychem – nabídne vám mnohem vyšší komfort, je designově daleko příjemnější a bude se vám na ní mnohem lépe usínat. Nezanedbatelnou výhodou u postelí z masivu je také vysoká odolnost a dlouhá trvanlivost – zatímco běžné postele se brzy rozviklají a začnou vrzat, kvalitní dřevěná postel zůstane stále stejně pevná i po mnoha letech používání. Investice do dřevěné postele se vám tak jednoznačně vyplatí a určitě nebudete litovat vynaložených peněz.

 

Postel z masivu Manhattan 2 - bílé moření