Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Dětské pokoje se slevou 30% !

Připravili jsme pro naše zákazníky velkou zimní akci na dětské pokoje. Všechny sestavy dětských pokojů jsme slevnili o 30%, abychom zpříjemnili rozhodování při výběru nového dětského nábytku. V naší nabídce dětských pokojů v akci naleznete mnoho hezkých sestav, ze kterých si vybere dítko v každém věku.

Při výběru dětského pokoje můžete nechat volnost své fantazii. Přesto nezapomeňte na to, že by jste měli v závěru vytvořit prostředí útulné, pohodové a v neposlední řadě plně funkční.

Zobrazit nabídku dětských pokojů v akci

Dětský pokoj TVIN pro holky v akční nabídce -30%

Jak vybrat správný dětský pokoj?

První vlastnost, která rozhoduje o tom zda o dané sestavě budete uvažovat je její vzhled. Vybírat můžete z nábytku kombinovaného krásnými pastelovými barvami, ale také v decentním designu, který zaujme především starší děti.

Při zařizování dětského pokoje je zapotřebí myslet na dostatek úložného prostoru, ale také na zanechání volného místa určeného pro aktivitu dítěte. Ve vašem výběru by neměla chybět prostorná šatní skříň na zavěšení bundiček, šatů a košil, nejlépe doplněna zásuvkovou komodou pro uložení ostatního oblečení. Velice praktický je také policový regál, který hravě zastoupí funkci knihovny nebo místa na uložení boxů s hračkami.

Pro starší děti je třeba myslet také na psací stůl s dostatečnou pracovní plochou. Největší pozornost by ale měla být věnována výběru dětské postele. Kvalitní spánek potřebují děti především. Díky tomu budou snadněji zvládat všechny úkoly, které jim den přinese.

Dětský pokoj PETR ve skvělé akční nabídce

Řešení pro malé i velké pokojíčky...

Bohužel né všechny prostory jsou dostatečně velké natolik, aby se do nich vešly všechny požadované prvky a přitom byla zachována dostatečná plocha pro hraní či skotačení dítěte. V takovém případě máme pro Vás ideální řešení ve formě malých sestav do dětských pokojů či multifunkční postele, která na malém prostoru poskytne vše potřebné.

Každé dítě by mělo prožít své dětsví v příjemném prostředí, ať už má k dispozici velkou místnost nebo menší koutek. Věříme, že díky naší nabídce a velké podzimní akci, se vám podaří vybrat ten správný dětský pokojík, který vaše dítě potěší. Nezapomeňte, že akce platí jen do 31.ledna 2017!

Zobrazit nabídku dětských pokojů v akci