Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Novinka 2017 - postel z masivu ERIN

Pokud se rozhodnete pořídit do ložnice kvalitní postel z masivu, neměla by létošní novinka - postel Erin - chybět ve vašem hledáčku. Manželská postel Erin se vyrábí jak ve varinatě otevřené, tak ve variantě s úložným prostorem. Potel Erin zaujme všechny zákazníky, kteří hledají vysokou kvalitu bez kompromisů. Pokud hledáte postel s velmi pevné konstrukce s dlouhou životností – pak je postel Erin určena právě pro vás.

Zobrazit kompletní nabídku postelí ERIN

Postel Erin s úložným prostorem

Postel ERIN = kvalita a pevnost bez kompromisu

Manželská postel Erin je vyrobena z masivního bukového dřeva v parketovém provedení cink. Je vyráběna jako dvoulůžko o ložné ploše 180x200 nebo 160x200 cm a také jako jednolůžko 90x200 cm. Postel Erin je také možno vyrobit v prodloužené délce 210 cm nebo 220 cm nebo také v atypické šířce ( cenu zakázkového provedení sdělíme na dotaz ). 

Kvalitní povrchová úprava a barevné varianty

Postel Erin se vyrábí ve dvou variantách povrchové úpravy. Je možné zvolit povrchovou úpravu přírodním olejem ze včelích vosků. Díky této technoligii lze na povrchu postele při dotyku lehce cítit jemnou strukturu dřeva.

Další možností je povrchová úprava klasickým lakem, který je polomatný. Tři vrstvy použitého ekologického atestovaného laku zaručují nejvyšší kvalitu zcela hladkého povrchu.

Mimo přírodní provedení je k dispozici na výběr široká paleta odstínů moření. Mezi nejoblíbenější odstíny patří barevné provedení třešeň, tabák, karamel a ořech. V případě zájmu vám můžeme zdarma poštou zaslat vzorek vybraného barevného provedení.

Postel z masivu buku ERIN

Vysoká postel s praktickým úložným prostorem

Postel Erin je vyráběna jako ottevřená, nebo ve variantě s laminovaným nebo celodřevěným úložným prostorem ( možnost volby). Maximální využitelná výška úložného prostoru je úctyhodných 40 cm. Váha zatížení úložného prostoru není omezena, dno úložného prostoru je řešeno bílou MDF deskou, která leží přímo na zemi.

Do úložného prostoru je přístup zajištěn pomocí vyklápěcích lamelových roštů, které jsou součástí ceny postele. Vyklápění roštů je zajištěno pomocí kvalitních plynokapalinových pístů. Zvedání a zavírání roštu zvládne opravdu každý bez vynaložení velké síly. Velice praktické u těchto lamelových roštů je možnost nastavení tuhosti v oblasti beder.

Bočnice postele má skvělou výšku 25 cm, výška rámu ( k horní hraně bočnice ) je 50 cm. Pokud do postele s lamelovým roštem vložíte ca 20 cm vysoké matrace, bude výsledná výška ložné plochy ca 65 cm nad zemí. Tato výška je ideální pro pohodlné vstávání a ulehání na postel nejen pro starší osoby.

Ložnice z bukového dřeva ERIN

Proč si tedy vybrat postel ERIN?

  • pevnost a odolnost konstrukce
  • zaoblené hrany špičková povrchová úprava
  • možnost výškového nastavení roštů
  • moderní design s vodorovně žebrovaným čelem
  • objemný praktický úložný prostor

Zobrazit kompletní nabídku postelí ERIN