Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Postele BedWorld z Bystřické truhlárny

Představujeme nové modely dřevěných masivních postelí výrobní řady BedWorld, které jsou precizně vyráběny v české rodinné truhlárně v Bystřici pod Hostýnem. Postele a nábytek řady BedWorld se vyznačují především poctivým českým dílenským zpracováním , vysokou kvalitou povrchové úpravy a velmi dlouhou životností. Všechny výrobky této řady si můžete prohlédnout v odkazu Postele BEDWORLD.

Kvalitní bukové dřevo na postele BedWorld

Bystřické truhlárna se zaměřuje pouze na výrobu postelí a nábytku z průběžného smrkového a bukového masivu ( nikoli z parketového provedení cink ). Na výběr je možnost přírodního ekologicky lakovaného provedení, nebo moření na několik odstínů - přírodní, olše, třešeň, ořech, wenge a nebo bílý lak.

Bukové a smrkové dřevo pochází výhradně z českých lesů. Před jeho použitím předchází důkladná kontrola kvality a posouzení případných vad. Na postele BedWorld je použitý pouze výběrový materiál té nejvyšší jakosti. 

Jak je to s pevností ...

Postele a nábytek z výrobní řady BedWorld se vyznačují  vysokou odolností a celkovou stabilitou. Díky použitému materiálu o síle 30mm u postelí a nábytku standardního provedení  a 40mm u postelí a nábytku vyšší třídy se nemusíte obávat, že se vám postele po čase rozviklají nebo nějak rozvrzají.

Rohové spoje rámu postele jsou dokonale skryté. Kombinace spojovacích šroubů a silných dřevěných kolíků dává předpoklad pro silné a pevné spojení. Vybrané postele jsou navíc vybavené kvalitním kováním, pomocí kterého lze výškově nastavovat polohu postelových roštů.

 

Proč si zvolit dřevěné postele značky BedWord ?

Všechny dřevěné postele z masivu BedWord vynikají moderním designem a díky své pevné konstrukci budou sloužit dlouhá léta. Nosnost většiny postelí je více než 200kg na jednu osobu. Kvalitní povrchová úprava a možnost moření na několik moderních odstínů jsou správným předpokladem pro použití do každé ložnice. 

Již nemusíte dlouze hledat kvalitní dřevěnou postel z masivu. Postele BedWorld vám vnesou do ložnice kus přírody a dopřejí kvalitní a zdravý spánek.

Přejít na nabídku dřevěných postelí BedWorld