Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Nově v nabídce - Dětský nábytek CASPER

Nově jsme na naš internetový obchod přidali nábytkovou řadu, kde naleznete spoustu dětského nábytku. Nábytek se jmenuje CASPER a je vyráběn ve čtyřech barevných provedení.

Jednou z hodně prodávaných řad dětského nábytku je barevný nábytek v kombinaci s bílou barvou. Je to dlouhodobý trend, který je stále aktuální a jen se zdokonaluje.

Náš nově nabízený dětský nábytek patří do nábytkové řady dětský nábytek CASPER, a je vyráběn v modré, růžové, zelené a úplně nově ve fialové barvě v kombinací s krémově bílou barvou.

Nábytek se vyrábí z 18 cm laminované desky v kombinací s voštinou a s nalepenou ABS hranou v dřevodezénu.

ABS hrana je odolná proti poškození, takže se nemusíte bát, že by mohlo dojít k jejímu odloupnutí nebo odštípnutí.

Tento dětský nábytek CASPER je navržen s ohledem na lehkou údržbu, funkčnost a pěkný design. Dětský pokoj CASPER nabízí velké množství úložného prostoru ve formě zásuvek a skříněk.

 

Dětský nábytek CASPER v zelené barvě.

 

Na této fotografii je vyobrazený dětský pokoj v zelené barvě, který je kombinovaný s krémově bílou barvou.

Pokojík se skládá z krásné postele, která je vybavena dvěmi šuplíky pro uložení jakýchkoliv věci. Postel je vyrobena v usměvavém provedení a dodává tak příjemný vzhled.

Dále můžete na fotografii vidět praktický psací stůl, který je vyrobený z voštinové desky a 18 cm lamina. Zesílená Voština je použita jako horní deska.

Nábytek CASPER má na výběr z více psacích stolu, se šuplíky nebo bez a popřípadě s výsuvem na klávecnici.

Dále můžete vidět jednoduchou polici vedle postele, která se dá použít buď na zavěšení na zeď jak je na obrázku a nebo jako samovolně stojící na zemi nebo jakékoliv komodě.

 

Dětský nábytek CASPER v růžové barvě.

 

Na fotografii naleznete další součásti z nábytkové řady dětský nábytek CASPER. Jednou z oblíbených součásti pokojíku je poschoďová postel, která ušetří místo v menších prostorách pokojíčku a samozřejmě se dá doplnit úložnými prostory a nebo přistýlkou. Pokojík se prozáří usměvavou komodou, která má usměvavý obličej.

 

Dětský nábytek CASPER v modré barvě.

 

Modrý pokojík je ideálním řešením pro malé sportovce. Na obrázku je možné vidět další provedení stolu a hned vedle praktická stolička, která se dá použít jako stolička a nebo pomocník, jak vylézt na postel.

 

Dětský nábytek CASPER ve fialové barvě. NOVINKA


Novinkou roku 2014 je dětský nábytek CASPER ve fialové barvě . Díky barvě se tento dětský nábytek dá použít jak pro holčičky, tak i pro chlapce. S fialovou barvou taky přišel i nový naklápěcí stůl, který je vybaven dvěmi zásuvkami. Zásuvky se dají umístit na obě strany, dle potřeby.

 

Všechen dětský nábytek CASPER se dá objednat ve všech čtyřech barvách (zelená, modrá, fialová, růžová). Nábytek můžete samozřejmě i kombinovat. Oblíbenou variantou je kombinace dětského nábytku v zelené barvě s růžovou.