Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Moderní design postelí pro rok 2014

Chcete nenáročné ranní vstávání? Připravili jsme pro vás nové postele, které patří do nábytkové řady ložnice SOFIA a FLORENCIA. Postele mají lehací plochu až 65 cm (při použití 20 cm matrace) a dokonale zaoblené rohy, a proto bude ranní vstávání hračkou.  Ložnice SOFIA a FLORENCIA představuje nový trend v designu postelí pro rok 2014.

 

Postele SOFIA a FLORENCIA jsou vyráběny z masivu buku v cinkovém (parketový vzhled) provedení s voudouředitelným atestovaným lakem. U postelí je možnost si vybrat z dvaceti různých odstínů moření. Design postelí se vyznačuje v dokonalém opracování oblých hran, což je jeden z hlavních požadavků zákazníka při výběru nové postele. 

Součástí pevného a robustního rámu postelí Florencia a Sofia je jedno z osmi různě tvarovaných hlavových čel. Můžete tedy vybírat ze šestnácti různých modelů postelí. Postele SOFIA a FLORENCIA se vyrábějí jako jednolůžka v rozměru 90x200 cm a dvoulůžka v rozměru 180x200 cm a je u nich možnost výškově nastavit rošt v rozmezí 7 cm tak, aby výsledná výška ložné plochy byla až 65cm nad zemí.

 

Postel SOFIA je vyrobena v jednoduchém funkčním stylu, ale zároveň nadchne svojí robusností. Díky kvalitně opracovaným oblým hranám a použitím pěticentimetrového masivního buku bude tato postel dominantním prvkem každé moderní ložnice. Síla materiálu u rámu postele je 5 cm a čela jsou vyrobeny z 3 cm masivu a nohy jsou vyrobeny z 9cm silného buku.

 



Ložnice SOFIA v mořeném provedení dub tmavý B3.

 

Postel FLORENCIA se vyznačuje klasickými nohami, které jsou také dokonale opracovány a bočnice mají u vrchní hrany zesílení pomocí lišty, která je zakulacena a vy se tak nebudete potýkat s ostrými hranami. U této postele je použita tloušťka rámu 4 cm a čelo 3 cm.

 

 

Ložnice FLORENCIA v mořeném provedení dub tmavý B3.

 

Při vybavení nové ložnice nesmíme zapomínat na doplňující prvky jako jsou komody, skříně, noční stolky a úložný prostor. Tyto prvky lze samozřejmě u ložnice Sofia a Florencia  doobjednat.

U obou postelí je možnost úložného prostoru v podobě šuplíků a nebo úložného boxu. Šuplíky se zasouvají z boku postele a jsou vyrobeny v 3/4 provedení, aby se mohli doplnit noční stolky. Všechny čela šuplíku, nočních stolku, komody a dvířka skříně jsou se stylovým vyfrézováním pro dobrou obsluhu.

 



Ložnice SOFIA v mořeném provedení tmavý ořech B4.