Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Palanda horní spaní DOMINO D857 nízká, masiv smrk

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: DMS
20 180 Kč 22 800 Kč 20 180 Kč 22 800 Kč od 20 180 Kč
12-20 dní 12-20 dní 12-20 dní 12-20 dní Zvolte variantu
Typ žebříku - palandy
Povrchová úprava
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Palanda horní spaní DOMINO D857 nízká je postel s prostorem pod horním patrem, které můžete využít k postavení psacího stolu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Palanda horní spaní DOMINO D857 nízká je vyrobena z smrkového masivu výběrové kvality. Povrchová úprava je provedena zdravotně nezávadným bezbarvým ekologickým lakem a s možností moření na bílou barvu. V případě výběru moření na bílo je třeba počítat s dodací lhůtou cca 30 dní.

Všechny hrany jsou dobře opracovány. Postel patří do nábytkové řady Dětský dřevěný nábytek Domino, která patří k velice oblíbeným.

Jedním z důvodů proč je nábytková řada DOMINO tak oblíbená je, že nabízí velké množství postelí ke kterým můžete libovolně dokupovat doplňující prvky a tím postel zvýšit nebo přestavět na libovolný typ palandy nebo palandu zase zpětně snížit nebo rozložit na dvě klasické postele.

Dalším důvodem oblíbenosti tohoto dětského nábytku je velké množství doplňkového zboží jako jsou např. látkové domečky, tunely, stany, skluzavky, houpačky, lezecké stěny aj.

Dětská postel se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a zaujme zajímavým designem. K výstupu na patrovou postel slouží pohodlný dřevěný žebřík, který je součástí ceny postele.

Žebřík může být libovolně umístněn na pravé nebo levé straně postele. Navíc si můžete vybrat, jestli má být rovný nebo šikmý. Horní spaní je opatřeno zábranou, která chrání proti pádu. Pro větší pohodlí můžete zábrany opatřit látkovými chrániči.

Postel svou konstrukcí nabízí kombinaci odpočinkového a zároveň pracovního prostoru. Horní spaní nabízí pohodlný a bezpečný spánek a pod postelí se nachází prostor, který můžete využít k postavení psacího stolu, který uvítají především školáci či studenti.

Dětská postel je praktická a je možné umístit ji do menších pokojů, neboť nezabere moc místa a zároveň poskytne prostor pro hraní, studium i odpočinek.

Dokoupením látkového stanu a domečku, které jsou vyrobeny v různých barvách, budou krásným doplňkem každého dětského pokoje. Látkový domeček poskytuje dětem k jejich hrám potřebný pocit soukromí.

Dále lze dokoupit látkový tunel nebo polštářky ve stejném barevném provedení a díky tomu krásně doplníte celkovový vzhled dětské postele. Na obrázku vyobrazena Oranžovo-červená kombinace již není k dsipozici.

Dětská postel je dodávaná bez roštu a matrace 90x200 - matraci možno vybrat v kategorii dětské matrace. Oproti palandě D907 je tato postel nižší, dosáhnete tak snadněji na horní lůžko.


V případě výběru bílé barvy se jedná o transparentní bílou, kde drobně prosvítá struktura dřeva. Krycí bíla jde dobjednat za příplatek.

Nosnost: 120 kg

Tloušťka materiálu-2,5 cm

Rozměry:

šířka-210,5 cm

výška-161 cm

hloubka-98,5 cm

prostor pod postelí 118 cm

Dodáváno v demontu, vyrobeno v ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: Dětský nábytek DOMINO
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, přírodní lak, smrk & borovice, světlé odstíny
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 90x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: masiv, masiv smrk
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Určení patrové postele: pro 1 dítě, student, dospělý
Vybavení postele: bez úlož. prostoru, postel s žebříkem
Výška rámu postele: 161-185 cm
Značka / řada: nábytek Domino
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 120-130 kg
Termín expedice: 12-20 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: