Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Dětská poschoďová postel - palanda rozkládací LUCAS, masiv smrk

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: HP Nábytek
14 990 Kč 18 180 Kč 18 180 Kč 18 180 Kč 18 180 Kč 18 180 Kč 18 180 Kč od 14 990 Kč
20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní Zvolte variantu
Povrchová úprava
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Dětská poschoďová postel - palanda LUCAS je vyrobena ze smrkového lakovaného masivu a  patří do nábytkového systému HP.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětská patrová postel Lucas patří mezi velmi oblíbené patrové postele z naší nabídky. Postel je vyrobena z masivního smrkového dřeva.Vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování a velkou nosností. Pokud řešíte ve vašem dětském pokoji nedostatek místa, můžeme tuto postel určitě doporučit.

Vzhled a design

Celkový dojem této dětské patrové postele z masivu působí jednoduše a zároveň moderně. Postel můžete dovybavit zakoupením krásných textilních doplňků nebo chráničů na zábrany, díky kterým z této postele vytvoříte jedinečný kus dětského nábytku. Rám postele je vyroben z masivního smrkového dřeva, s povrchovou úpravou zdravotně nezávadného bezbarvého ekologického laku. Mezi přednosti použitého smrkového dřeva patří také dobrá pevnost a dlouhá trvanlivost. Provedení postele může být přírodní ( pouze úprava bezbarvým lakem ), nebo je možno vybírat s velké nabídky odstínu barevného lakování (viz výběr variant).

Všechny hrany jsou z důvodů bezpečnosti pečlivě zakulaceny, nikde nevystupuje žádná ostrá část.

Pevnost a kvalita celkového provedení

Poschoďová postel LUCAS je po smontování dostatečně pevná a stabilní, nijak se nevikle. Pokud do postele vložíte ca 15 cm vysoké matrace, bude výsledná výška ložné plochy u spodní postele ca 40 cm nad zemí a u horní postele 158 cm nad zemí. Tlouška použitého smrkového masivu je u bočnice 2,5 cm, čela postele tvoří hlavní nosné nohy o průřezu 5,3 cm x 10,3cm. Horní i spodní postel tedy bez problémů unese i 130 kg vážicího dospělého člověka. Rohový spoj bočnic a čel je řešen velmi pevně - pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků. Z vnější části není žádný spojovací prostředek viditelný.

Hlavní funkce a použití

Horní postel je opatřena zábranou proti pádu zajišťující bezpečnost vaších dětí. Na spodní část postele můžete rovněž připevnit přenosnou zábranu, kterou lze dokoupit ( viz nabídka příslušenství ). K výstupu na horní postel slouží dřevěný žebřík. Díky nášlapům o délce 9 cm je tak výstup velmi pohodlný. Žebřík může být umístěn jak na levé tak na pravé straně postele, zákazník si stranu zvolí sám při montáži. Prostor mezi spodní a vrchní bočnicí je 100 cm a bez problémů si zde sedne i dospělý člověk. Pod postel je možno dokoupit úložné prostory na kolečkách a to buď šuplík poloviční nebo třičtvrteční, díky kterému prakticky využijete prostor pod postelí – viz nabídka příslušenství. Jedna z velkých výhod postele Lucas je že jí můžete kdykoli zpětně rodělit na dvě samostaně stojící jednolůžka.

Obsah balení a montáž postele

Celá montáž zabere cca 1 hodinu práce. Při montáži není nutné použití žádného speciálního nářadí ( pouze kladívko na zatloukání kolíků ). Při montáži se nepoužívá lepidlo, takže je možné postel kdykoli v budoucnu zpětně rozložit, přestěhovat a opět smontovat.

Celý výrobek je dodáván v rozloženém demontovaném provedení kvůli snadné manipulaci. Jednotlivé části rámu postele ( čela, bočnice ) jsou zabaleny v pevných kartónových obalech. Hmotnost žádné krabice nepřesahuje 30 kg a proto může jednotlivé balíky přenášet a stěhovat jedna osoba. Po rozbalení krabic je uvnitř přiložen balíček s kováním a montážní návod v grafické obrázkové podobě. Smontování postele je ideální provádět ve dvou osobách a to z důvodů nasazení vrchní části postele na nastavbovou konstrukci.

Proč tedy zvolit právě postel Lucas?

Poschoďová postel LUCAS je po smontování dostatečně pevná a stabilní díky kvalitě smrkového dřeva ze kterého je vyrobena. Nosnost postele je 2x130 kg. Velkou výhodou postele Lucas je že jí můžete kdykoli zpětně rodělit na dvě samostaně stojící jednolůžka. Prostor mezi spodní a vrchní bočnicí je 100 cm a bez problémů si zde sedne i dospělý člověk. Postel Lucas můžete dovybavit zakoupením krásných textiních doplňků nebo chráničů na zábrany. Poměr cena výrobku vs. užitná hodnota je u této postele velmi dobrá.

Cena postele je bez roštů a bez matrací 90x200 cm. Nabídka matrací 90x200 cm zde.

Rozměry:

délka: 210 cm

šířka: 98 cm

výška: 176 cm

výška rámu horní hrany bočnice: 36/152 cm

materiál: masiv smrk

síla materiálu bočnic: 2,5 cm

průřez noh: 5,3 x 10,3 cm

výška mezi postelemi: 100 cm

nosnost: 2x130 kg

vyrobeno v České republice

dodáváno v demontu

Doplňkové parametry

Kategorie: HP nábytek - smrk
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, kaštan / mahagon, olše, ořech / tabák, přírodní lak, smrk & borovice, světlé odstíny, tmavé odstíny, třešeň / calvados, wenge
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 90x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: masiv, masiv smrk
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Určení patrové postele: pro 2 děti, student, dospělý
Vybavení postele: bez úlož. prostoru, možnost šuplíků, postel s žebříkem
Výška rámu postele: 161-185 cm
Značka / řada: HP nábytek
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 120-130 kg
Termín expedice: 20-30 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: