Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Patrová postel - horní spaní LUCAS, masiv smrk

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: HP Nábytek
13 690 Kč 16 880 Kč 16 880 Kč 16 880 Kč 16 880 Kč 16 880 Kč 16 880 Kč od 13 690 Kč
20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní Zvolte variantu
Povrchová úprava
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Patrová postel - horní spaní LUCAS je vyrobena ze smrkového lakovaného masivu a  patří do nábytkového systému HP.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětská patrová postel horní spaní Lucas patří mezi oblíbené postele z naší nabídky. Představuje ideální řešení do každého dětského či studentského pokoje. Vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování a velkou nosností. Postel Lucas je vyrobena z masivního smrkového dřeva.

Vzhled a design

Celkový dojem této dětské patrové postele z masivu působí jednoduše a zároveň moderně. Postel můžete dovybavit zakoupením krásných textliních doplňků nebo chráničů na zábrany, díky kterým z této postele vytvoříte jedinečný kus dětského nábytku. Rám postele je vyroben z masivního smrkového dřeva, s povrchovou úpravou zdravotně nezávadného bezbarvého ekologického laku. Mezi přednosti použitého smrkového dřeva patří také dobrá pevnost a dlouhá trvanlivost. Provedení postele může být přírodní ( pouze úprava bezbarvým lakem ), nebo je možno vybírat s velké nabídky odstínu barevného lakování (viz výběr variant).

Všechny hrany jsou z důvodů bezpečnosti pečlivě zakulaceny, nikde nevystupuje žádná ostrá část.

Pevnost a skvělá kvalita celkového provedení

Tlouška použitého smrkového masivu je u bočnice 2,5 cm, čela postele tvoří hlavní nosné nohy o průřezu 5,3 cm x 10,3 cm. Postel tedy bez problémů unese i 130 kg vážicího dospělého člověka. Rohový spoj bočnic a čel je řešen velmi pevně - pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků. Z vnější části není žádný spojovací prostředek viditelný. Patrová postel LUCAS je po smontování dostatečně pevná a stabilní, nijak se nevikle. Pokud do postele vložíte ca 15 cm vysokou matraci, bude výsledná výška ložné plochy ca 158 cm nad zemí.

Hlavní funkce a použití

Postel je opatřena zábranou proti pádu zajišťující bezpečnost vaších dětí. K výstupu na postel slouží dřevěný žebřík. Díky nášlapům o délce 9 cm je tak výstup velmi pohodlný. Žebřík může být umístěn jak na levé tak na pravé straně postele, zákazník si stranu zvolí sám při montáži. Prostor od země po vrchni bočnicí je 136 cm. Spodní prostor pod postelí lze využít pro hraní nebo zde můžete umístit psací stůl či jiný druh nábytku, který je možno dokoupit - viz nabídka příslušenství. Velkou výhodou patrové postele Lucas je že jí můžete kdykoli zpětně rozložit na klasické nízké lůžko. Přidáním nízkého lůžka Lucas H-105-106 můžete vytvořit palandu pro dvě děti do tvaru L.

Obsah balení a montáž postele

Celá montáž zabere cca 1 hodinu práce. Při montáži není nutné použití žádného speciálního nářadí ( pouze kladívko na zatloukání kolíků ). Při montáži se nepoužívá lepidlo, takže je možné postel kdykoli v budoucnu zpětně rozložit, přestěhovat a opět smontovat. Celý výrobek je dodáván v rozloženém demontovaném provedení kvůli snadné manipulaci. Jednotlivé části rámu postele ( čela, bočnice ) jsou zabaleny v pevných kartónových obalech. Hmotnost žádné krabice nepřesahuje 30 kg a proto může jednotlivé balíky přenášet a stěhovat jedna osoba.

Po rozbalení krabic je uvnitř přiložen balíček s kováním a montážní návod v grafické obrázkové podobě. Smontování postele je ideální provádět ve dvou osobách a to z důvodů nasazení vrchní části postele na nastavbovou konstrukci.

Proč tedy zvolit právě postel horní spaní Lucas?

Výhoda postele Lucas je že jí můžete kdykoli zpětně rozložit na klasické nízké lůžko. Patrová postel LUCAS je po smontování dostatečně pevná a stabilní díky kvalitě smrkového dřeva ze kterého je vyrobena.Nosnost postele je 130 kg. Spodní prostor pod postelí lze využít pro hraní nebo zde můžete umístit psací stůl či jiný druh nábytku. Postel Lucas můžete dovybavit zakoupením textiních doplňků nebo chráničů na zábrany. Poměr cena výrobku vs. užitná hodnota je u této postele velmi dobrá.

Cena postele je včetně roštu, bez textilních doplňků a bez matrace 90x200. Doporučený rošt naleznete v záložce příslušenství. Nabídka matrací 90x200 cm zde.

Technické údaje:

délka: 210 cm

šířka: 98 cm

výška: 176 cm

výška prostoru pod postelí: 136,5 cm

materiál: masiv smrk

síla materiálu bočnic: 2,5 cm

průřez noh: 5,3 x 10,3 cm

nosnost: 130 kg

vyrobeno v České republice

dodáváno v demontu

Doplňkové parametry

Kategorie: HP nábytek - smrk
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, kaštan / mahagon, olše, ořech / tabák, přírodní lak, smrk & borovice, světlé odstíny, tmavé odstíny, třešeň / calvados, wenge
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 90x200 cm
Nosnost (na osobu): 100-110 kg
Materiál: masiv, masiv smrk
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Určení patrové postele: pro 1 dítě
Vlastnosti postele: rošty v ceně
Vybavení postele: bez úlož. prostoru, postel s žebříkem
Výška rámu postele: 161-185 cm
Značka / řada: HP nábytek
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 100-110 kg
Termín expedice: 20-30 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: