Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Dětská postel se zábranou LUCAS, masiv smrk

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: HP Nábytek
8 970 Kč 11 940 Kč 11 940 Kč 11 940 Kč 11 940 Kč 11 940 Kč 11 940 Kč od 8 970 Kč
20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní 20-30 dní Zvolte variantu
Povrchová úprava
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Dětská postel se zábranou LUCAS je vyrobena ze smrkového lakovaného masivu a  patří do nábytkového systému HP.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dětská postel se zábranu 90x200 Lucas se vyznačuje vysokou kvalitou zpracování a velkou nosností. Jednolůžková postel Lucas je vyrobena z masivního smrkového dřeva. Díky své vysoké nosnosti je vhodná pro děti, studenty, dopělé osoby nebo kdekoli do vašeho interiéru.

Vzhled a design

Rám postele je vyroben z masivního smrkového dřeva, s povrchovou úpravou zdravotně nezávadného bezbarvého ekologického laku. Mezi přednosti použitého smrkového dřeva patří také dobrá pevnost a dlouhá trvanlivost. Provedení postele může být přírodní ( pouze úprava bezbarvým lakem ), nebo je možno vybírat s velké nabídky odstínu barevného lakování (viz výběr variant).

Všechny hrany jsou z důvodů bezpečnosti pečlivě zakulaceny, nikde nevystupuje žádná ostrá část.

Celkový dojem této postele z masivu působí jednoduše a zároveň moderně. Postel můžete umístit jak do dětského či studentského pokoje,tak do jakéhokoli interiéru.

Pevnost a skvělá kvalita celkového provedení

Tlouška použitého smrkového masivu je u bočnice 2,5 cm, čela postele tvoří hlavní nosné nohy o průřezu 5,3 cm x 10,3 cm. Zvýšená postel tedy bez problémů unese i 130 kg vážicího dospělého člověka. Rohový spoj bočnic a čela je řešen velmi pevně - pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků. Z vnější části není žádný spojovací prostředek viditelný. Postel LUCAS je po smontování dostatečně pevná a stabilní, nijak se nevikle. Pokud do postele vložíte ca 15 cm vysoké matrace, bude výsledná výška ložné plochy nad zemí ca 42 cm.

Hlavní funkce a použití

Součástí postele je dlouhá zadní a kratší přední zábrana. Kombinace obou zábran zajistí ochranu proti otírání stěny a zárověň je dítě během spánku chráněno proti pádu. Dokoupením druhé postele a spojovacího dílu je možno vytvořit poschoďovou - patrovou postel. Pod postel je možno dokoupit úložné prostory na kolečkách a to buď šuplík(y) poloviční, třičtvrteční nebo po celé délce, díky kterému prakticky využijete prostor pod postelí – viz nabídka příslušenství.

Obsah balení a montáž postele

Celá montáž zabere cca 30 min práce. Při montáži není nutné použití žádného speciálního nářadí ( pouze kladívko na zatloukání kolíků ). Při montáži se nepoužívá lepidlo, takže je možné postel kdykoli v budoucnu zpětně rozložit, přestěhovat a opět smontovat.Celý výrobek je dodáván v rozloženém demontovaném provedení kvůli snadné manipulaci. Jednotlivé části rámu postele ( čela, bočnice ) jsou zabaleny v pevných kartónových obalech. Hmotnost žádné krabice nepřesahuje 30 kg a proto může jednotlivé balíky přenášet a stěhovat jedna osoba.

Po rozbalení krabic je uvnitř přiložen balíček s kováním a montážní návod v grafické obrázkové podobě. Smontování postele je ideální provádět ve dvou osobách, zvládne však i jeden zručný člověk.

Proč tedy zvolit právě postel jednolůžko Lucas?

Dokoupením druhé postele a spojovacího dílu je možno vytvořit poschoďovou - patrovou postel. Tato krásná postel vynikne jak v dětském i studentském pokoji, tak v jakémkoli jiném interiéru. S dokoupením zábrany postel prakticky poroste s vaším dítětem. Postel je po smontování dostatečně pevná a stabilní díky kvalitě a tvrdosti dřeva ze kterého je vyrobena. Nosnost postele je 130 kg. K posteli Lucas lze dokoupit úložné prostory.

V ceně postele je dřevěná zadní zábrana a přední zábrana, na kterou je možno dokoupit sadu textilních chráničů.

Cena postele je bez roštu a bez matrace 90x200. Doporučený rošt naleznete v záložce příslušenství. Nabídka matrací 90x200 cm zde.

Technické údaje:

délka: 210 cm

šířka: 98 cm

výška čel: 60 cm

výška rámu: 36 cm

materiál: masiv smrk

síla materiálu bočnic: 2,5 cm

průřez noh: 5,3 x 10,3 cm

nosnost: 130 kg

vyrobeno v České republice

dodáváno v demontu

Doplňkové parametry

Kategorie: HP nábytek - smrk
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, kaštan / mahagon, olše, ořech / tabák, přírodní lak, smrk & borovice, světlé odstíny, tmavé odstíny, třešeň / calvados, wenge
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 90x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: masiv, masiv smrk
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Vlastnosti postele: rošty v ceně, vyšší čelo u nohou
Vybavení postele: bez úlož. prostoru, možnost přistýlky, možnost šuplíků
Výška rámu postele: 35-40 cm
Značka / řada: HP nábytek
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 120-130 kg
Termín expedice: 20-30 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: