Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Manželská postel Loren, 160x200, 180x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: INTENA
14 190 Kč 14 190 Kč 15 670 Kč 15 670 Kč 16 340 Kč 16 340 Kč 14 190 Kč 14 190 Kč 14 190 Kč 14 190 Kč od 14 190 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr dekoru
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Manželská postel Loren patří mezi kvalitní a poctivé české výrobky. Na první pohled zaujme jednoduchým designem a robustním zpracováním.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pevná postel s poutavým designem

Dvoulůžková postel Loren patří mezi kvalitní a poctivé české výrobky. Na první pohled zaujme svou jednoduchou elegancí a robustností. Materiálem na výrobu postele Loren jsou kvalitní laminované desky s odolnými ABS hranami.

Postel Loren se vyrábí ve standardních rozměrech 180x200 cm a 160x200 cm. Poměr cena / užitná hodnota je zde na velmi dobré úrovni a proto můžeme tuto postel určitě každému doporučit.

Základní technické informace

Rám a hlavové čelo postele Loren jsou vyrobené z odolných laminovaných desek tloušťky 3,8 cm. Díky tomuto zesílenému provedení je postel dostatečně pevná a odolná.

Všechny hrany jsou opatřeny tzv. ABS hranou o síle 1 mm (materiál odolný proti mechanickému poškození ).

Výška rámu postele je 50,5 cm což umožňuje pohodlné ulehání a vstávání na postel. K dispozici je také výškově nastavitelné kování i výškově nastavitelná středová noha. V případě, že do postele zvolíte 20 cm vysokou matraci, může být výška ložné plochy nejníže 57 cm a nejvýše 64 cm nad zemí. Postel doporučujeme doplnit pevnými lamelovými rošty nebo polohovacími lamelovými rošty, které podpoří kvalitní a příjemný spánek (rošty nejsou součástí postele).

Zadní hlavové čelo je rovné, pevné s podélným průřezem. Výška čela je 95,5 cm.

Na výběr je k dispozici několik odstínů lamina - Akát, Dub hnědý, Dub světlý, Dub černý a Dub bílý. Na úvodním zobrazení je postel vyrobená v odstínu Dub černý.

Manipulace, vybalení a montáž - snadno a bezproblémů

Celý výrobek je dodáván v rozloženém demontovaném stavu - jednotlivé části jsou zabaleny v pevných kartónových obalech.

Po rozbalení krabic je uvnitř přiložena krabička s kováním a návod na smontování postele v grafické obrázkové podobě. Montáž postele je ideální provádět ve dvou osobách. Dle naší zkušenosti však jeden více zručný člověk zvládne taky. Celá montáž zabere přibližně 1 až 1,5 hodiny práce. Pro montáž postele není potřeba vlastnit žádné speciální nářadí Při montáži nebudete potřebovat lepidlo, postel Loren tak můžete v budoucnu kdykoli zpětně rozložit a přestěhovat.

Spojení dílů a celková pevnost

Tloušťka použitého lamina je u rámu dostatečně silná tak, aby postel bezproblému unesla dvě až 120 kg vážící osoby. Postel Loren je po smontování velmi pevná a celkově stabilní. Rohové spojení bočnice a čel je řešeno pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků. Spojení je po dotažení šroubů dostatečně pevné a kvalitní. Z venkovní části postele není žádný spojovací prostředek viditelný.

Cena postele je bez roštů, bez matrací, nočního stolku a doplňků.

Názor odborníka Intena nábytek

U postele Loren mne na první pohled zaujme elegantní a moderní design. Výhodou je zde možnost objednat postel v několika barevných odstínech, takže dobře zapadne do jakéhokoli interiéru. Síla materiálu 3,8 cm a použité ABS 1mm hrany dávají posteli Loren předpoklady pro skvělou pevnost a dlouhou životnost. Vyzdvihnul bych také 50,5cm vysoký rám postele, díky kterému je vstávání a ulehání na postel velmi pohodlné.

Technické informace

Délka-208 cm

Šířka-168 /188 cm

Výška k bočnici-50,5 cm

Výška včetně čela-95,5 cm

Tloušťka materiálu: 38 mm

Typ hrany: ABS

Nosnost: 2x 120 kg

Dodáváno v demontu, vyrobeno v ČR.

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Doplňkové parametry

Kategorie: Intena MIX
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, buk & dub, světlé odstíny, tmavé odstíny
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 160x200 cm, 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: laminovaná deska
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické, moderní
Výška rámu postele: 50-60 cm
Značka / řada: Intena MIX
Délka záruky: 2 roky
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: