Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Manželská postel Grand, masiv dub, 180x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: INTENA
40 050 Kč –20 %
29700 1 manzelska postel grand masiv dub 180x200
40 050 Kč –20 % 32 040 Kč
4-6 týdnů
Možnosti doručení

Manželská postel Grand patří mezi kvalitní a poctivé české výrobky. Na první pohled zaujme zejména svým robustním zpracováním.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dvoulůžková postel Grand patří mezi kvalitní a poctivé české výrobky. Postel je vyrobena z masivu dubu, pro který je charakteristická výrazná kresba dřeva s jemnými trhlinkami a suky. Tyto jsou u postele Grand ponechány v přirozené podobě. 

Postel se vyrábí v rozměru 180x200 cm. Poměr cena / užitná hodnota je zde na velmi dobré úrovni a proto můžeme tuto postel určitě každému doporučit.

Základní technické informace

Rám i hlavové čelo postele Grand jsou vyrobené z masivu dubu o síle 3 cm s povrchovou úpravou bezbarvým lakem. Díky tomuto zesílenému provedení je postel dostatečně pevná a odolná. Zdvojené přední nohy dopomáhají posteli k vyšší bytelnosti.

Středová část hlavového čela je nadsazená. Výška hlavového čela je 93,5 cm. V nižší pozici je hlavové čelo vysoké 88 cm.

Výška rámu postele je 50,5 cm což umožňuje pohodlné ulehání a vstávání na postel. K dispozici je také výškově nastavitelné kování i výškově nastavitelná samonosná střednice. V případě, že do postele zvolíte 20 cm vysokou matraci, může být výška ložné plochy nejníže ca 57 cm a nejvýše ca 64 cm nad zemí. Postel doporučujeme doplnit pevnými lamelovými rošty nebo polohovacími lamelovými rošty, které podpoří kvalitní a příjemný spánek (rošty nejsou součástí postele).

Manipulace, vybalení a montáž - snadno a bezproblémů

Celý výrobek je dodáván v rozloženém demontovaném stavu - jednotlivé části jsou zabaleny v pevných kartónových obalech.

Po rozbalení krabic je uvnitř přiložena krabička s kováním a návod na smontování postele v grafické obrázkové podobě. Montáž postele je ideální provádět ve dvou osobách. Dle naší zkušenosti však jeden více zručný člověk zvládne taky. Celá montáž zabere přibližně 1 až 1,5 hodiny práce. Pro montáž postele není potřeba vlastnit žádné speciální nářadí Při montáži nebudete potřebovat lepidlo, postel Grand tak můžete v budoucnu kdykoli zpětně rozložit a přestěhovat.

Rohové spojení bočnice a čel je řešeno pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků. Spojení je po dotažení šroubů dostatečně pevné a kvalitní. Z venkovní části postele není žádný spojovací prostředek viditelný.

Cena postele je bez roštů, bez matrací, nočního stolku a doplňků.

Názor odborníka Intena nábytek

U postele Grand mne na první pohled zaujme originální a moderní design. Výhodou je zde přírodní dubové provedení s výraznou kresbou dřeva a ponechanými charakteristickými trhlinkami a suky. Síla materiálu 3 cm dává posteli Grand předpoklady pro skvělou pevnost a dlouhou životnost. Vyzdvihnul bych také 50,5cm vysoký rám postele, díky kterému je vstávání a ulehání na postel velmi pohodlné.

Technické informace

Délka-206 cm

Šířka-186 cm

Výška k bočnici-50,5 cm

Výška včetně čela-93,5/88 cm

Tloušťka materiálu: 30 mm

Nosnost: 2x 120 kg

Dodáváno v demontu, vyrobeno v ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: Intena MIX
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, buk & dub, světlé odstíny, tmavé odstíny
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: masiv, masiv dub
Místo určení: ložnice
Styl provedení: klasické
Výška rámu postele: 50-60 cm
Značka / řada: Intena MIX
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: