Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Zdravotní matrace Bezva BINGO HARD 1+1 Zdarma, líná pěna, 90x220

Český výrobek Testováno
Neohodnoceno
Značka: TROPICO
31 180 Kč –50 %
29658 zdravotni matrace bezva bingo hard 1 1 zdarma lina pena 90x220
31 180 Kč –50 % 15 590 Kč
12-20 dní
Možnosti doručení

Ortopedická matrace Bezva BINGO HARD 90x220 cm patří mezi 20 cm vysoké moderní partnerské oboustranné matrace střední tvrdosti. Můžeme ji doporučit pro muže i ženy všech váhových kategorií.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ortopedická matrace Bezva BINGO HARD 90x220 cm patří mezi 20 cm vysoké moderní partnerské oboustranné matrace. Měkčí stranu tvoří povrchová vrstva z líné paměťové pěny. Tvrdší strana je tvořená speciální pěnou s kostkovým profilováním.

Matraci Bezva BINGO HARD 1+1 můžeme doporučit pro muže i ženy všech váhových kategorií. Celkově patří tato matrace mezi středně tuhé až tvrdší. Skvělý potah Greenstyle předurčuje matraci také pro alergiky.

Pro rozměr 90x220 cm platí akce 1+1 zdarma (stačí objednat 1ks a automaticky dodáme 2ks).

V nabídce máme také jiné varianty matrace BINGO podle tvrdosti.

Pružné a vzdušné jádro

Matrace Bezva BINGO patří mezi vyšší dvoutvrdostní matrace o celkové výšce včetně potahu ca 20cm. Jádro matrace je vyrobeno z ca 9 cm vysoké Flexifoam pěny se středním stupněm tuhosti (světlá vrstva). Příčné „Y“ prořezy skvěle reagují na tlak a optimalizují jeho rozložení.

Z jedné strany je na povrchu matrace ca 4 cm vysoká vrstva líné paměťové pěny, tvarované do masážních nopů v sedmi zónách ( oranžová vrstva ). Tvrdost je zde na stupni č.3 ( ze stupnice 1-5 ).

Z druhé strany matrace se nachází ca 5 cm vysoká oranžová vrstva s Flexifoam pěnou vyšší tuhosti. Povrch je zde kostkovaně 7-zónově profilován pro zajištění maximální cirkulace vzduchu a odvod případné vlhkosti.

Antialergický potah matrace Bezva BINGO

Matrace je vyráběna se snimatelným a pratelným potahem Greenstyle Hypoalergen. Jedná se o svěží potah s ochrannou povrchovou úpravou vláken s výtažky esenciálních olejů. Potah je možné rozepnout na 2 samostatné poloviny a prát v pračce na 60°C. Gramáž potahu je 200g/m2, složení je 100% PES.

Kdo bude s touto matrací spokojen?

Zelená strana s línou paměťovou pěnou je pocitově měkčí a při tělesné zátěži se více tvaruje a přizpůsobuje tělu. Tato strana bude vhodná spíše pro uživatele ležící v poloze na boku.

Na straně s pevnou profilovanou pěnou (oranžová) lze cítit celkově větší tuhost a tvrdost této strany. Tato strana bude ideální spíše pro uživatele požadující pevnější podporu. Příjemně se na této straně leží v poloze na břichu nebo na zádech.

Poměr cena vs. užitná hodota je zde díky akci 1+1 zdarma na velmi dobré úrovni. Díky 5-ti leté záruce na proležení se mohou uživatelé těšit z dlouhého bezstarostného užívání.

Technické údaje:

  • rozměr: 90x220 cm
  • počet zón: 7
  • výška matrace: cca 20 cm
  • nosnost: 130 kg
  • tvrdost na stupnici 1-5: 3/4
  • vyrobeno v ČR
  • Záruka 2 roky - prodloužená záruka na proležení jádra 5 let po registraci na www stránkách výrobce - viz návod k užití.

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Tropico
Záruka: 5 let
Akční zboží: Testováno
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 90x220 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Počet zón: 7
Tuhost matrace: střední
Výška matrace: 20-22 cm
Typ matrace: líná paměť. pěna
Místo určení: hotelový pokoj
Značka / řada: spaní Tropico
Termín expedice: 12-20 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: