Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Dubové postele Atlantik za skvělé ceny

Postele z dubového dřeva s integrovaným úložným prostorem přinášejí soubor přínosů, díky kterým se staly populární volbou pro mnoho lidí. Charakteristickou vlastností dubu je jeho robustnost a trvanlivost, což zajišťuje, že postel vyrobená z tohoto materiálu bude sloužit po dlouhá léta. Kromě toho, dubové postele vynikají svým estetickým vzhledem a přirozenou estetikou dřeva, což je umožňuje snadno začlenit do rozličných dekorativních stylů.

Jedním z hlavních předností těchto postelí je významný úložný prostor. Konstrukce dubových postelí s úložným prostorem je optimalizována pro maximální využití prostoru, což přináší praktickou výhodu, obzvláště pokud v ložnici panuje nedostatek místa nebo je potřeba extra prostor pro ukládání oděvů, ložního prádla, knih či dalších osobních věcí. Navíc, pokud je úložný prostor navržen jako prostorný box pod postelí, nabízí bezpečné a hygienické úložiště bez rizika usazování prachu.

Celkově lze konstatovat, že dubové postele s úložným prostorem představují dokonalou kombinaci funkcionality a estetického apelu. Nejenže poskytují odolné a vizuálně přitažlivé dřevěné konstrukce, ale také efektivně využívají prostor ve vaší ložnici, což je ideální pro ty, kdo hledají spojení komfortu, stylu a praktičnosti v ložnicovém nábytku."

Manželské postele a jednolůžka Atlantik z dubového dřeva

Postele Atlantik s úložným prostorem vynikají v mnoha ohledech, což ji činí ideální volbou pro zákazníky, kteří hledají prvotřídní kvalitu a odolnost bez kompromisů:

  1. Robustní rám z dubového Masivu: Rám postele je vyroben z 4 cm silného dubového masivu, což zaručuje mimořádnou pevnost a dlouhodobou odolnost. Tato bytelnost je klíčová pro zákazníky, kteří oceňují trvanlivost a stabilní konstrukci.

  2. Výklopný lamelový rošt v ceně: Postel je vybavena praktickým výklopným lamelovým roštem, což nejen usnadňuje přístup k úložnému prostoru, ale také zajišťuje pohodlné spaní díky rovnoměrnému rozložení váhy.

  3. Vysoká nosnost až 150 Kg / osoba: Postel Atlantik je navržena tak, aby vydržela značnou zátěž, s maximální nosností až 150 kg na osobu. To znamená, že je vhodná pro různé typy uživatelů, včetně těch s vyšší hmotností.

  4. Měkké čalouněné čelo v několika barvách: Čelo u hlavy postele je čalouněno měkkým materiálem v krémovém provedení, což dodává posteli luxusní vzhled a poskytuje extra komfort při opírání. Navíc je dostupné v různých barvách, což umožňuje snadné sladění s interiérem ložnice.

Postel Atlantik je dostupná ve standardních rozměrech 90x200, 140x200, 160x200, 180x200 a 200x200 cm. Prohlédněte si naše dostupné modely a vyberte si tu pravou postel pro váš domov. Ať už hledáte něco tradičního nebo moderního, náš sortiment nabízí různé styly a rozměry, aby vyhověl vašim specifickým potřebám a vkusu. Každá postel je vyrobena s důrazem na kvalitu a pohodlí, takže si můžete být jisti, že váš spánek bude opravdu komfortní. Nečekejte a přeměňte svou ložnici v útulné a stylové místo díky nové posteli z naší nabídky!