Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Nejlepší matrace 2024: Paměťová a hybridní pěna

Výběr té nejlepší matrace, která bude vyhovovat vašim potřebám, se může zdát jako náročný úkol, zvláště pokud zvážíme, že špatná volba by mohla negativně ovlivnit nejen kvalitu vašeho spánku, ale také vaše zdraví.

Nejde o žádné přehánění vzhledem k tomu, že existuje mnoho studií potvrzujících zásadní význam spánku pro naše fyzické i psychické zdraví. Proto je nákup nové matrace jedním z nejdůležitějších nákupů, které kdy uděláte.

Pokud vás hledání té "pravé" přepadává nejistotou nebo si nejste zcela jisti, co byste měli hledat, jste na správném místě. Tým odborníků z INTENY se intenzivně věnuje testování široké škály matrací od významných českých a slovenských výrobců, aby vám pomohl najít tu nejlepší právě pro vás.

Při výběru je důležité si uvědomit, že požadavky na matraci se liší od člověka k člověku. Takže kromě výběru správné velikosti pro váši postel je třeba vzít v úvahu řadu dalších faktorů.  Především zda spíte na boku, na zádech nebo na břiše; vaše hmotnost a případné zdravotní problémy.

Jelikož víme, že množství matrací na trhu je ohromující ohromující, naši experti na matrace strávili týdny zkoumáním různých typů matrací a jejich testováním v reálných podmínkách. Výsledky testování uvádíme zde:

Nejlepší měkké matrace 2024

Nejlepší středně tvrdé matrace 2024

Nejlepší tvrdé matrace 2024