Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Proč nakoupit u INTENA nábytek

1. Garantujeme nejnižší cenu na trhu

Na všechny produkty z našeho sortimentu chceme nabídnout zákazníkům nejnižší ceny na českém trhu. V praxi to znamená, že pokud najdete identické zboží u konkurence levněji, tak Vám jej nabídneme za stejnou cenu! Navíc získáte garanci rychlého dodání, kvalitní servis, jistotu nákupu v ověřeném obchodu s dopravným ZDARMA pro objednávky nad 10 tis. Kč

2. Znalost nabízeného zboží = vyladěný zákaznický servis

Každý měsíc více než 1000 vašich telefonických a mailových dotazů. Můžete se spolehnout, že pro vás vždy najdeme to nejlepší pro váš kvalitní spánek, protože postele a matrace a jejich příslušenství prodáváme již více něž 15 let a naše práce nás baví. Na základě zkušeností, které jsme získali v uplynulých 15 letech naší praxe, vám dokážeme dnes na dálku zodpovědět jakýkoliv dotaz, poradit vám a doporučit za nás to nejlepší řešení, abyste byli maximálně spokojeni a váš spánek si opravdu zamilovali.

3. Před nákupem zasíláme vzorníky materiálů zdarma

Při vybírání postele na internetu se může stát, že skutečnou barvu zobrazeného odstínu může váš monitor více či méně zkreslovat. Aby jste si mohli být 100% jisti vybraným odstínem dřeva či potahové látky, nabízíme jedinečnou službu zaslání vzorků materiálů poštou. Před objednáním tak budete přesně vědět, jak bude vaše nová postel vypadat. Tuto službu máme pro všechny zcela zdarma.

4. Každou objednávku s vámi telefonicky zkontrolujeme

Nejpozději do následujícího pracovního dne zákazníka telefonicky kontaktujeme, abychom s ním prošli detaily jeho objednávky. Při výběru postele a matrací přes internet se totiž může stát, že ne všechny kombinace vybraného zboží k sobě přesně pasují. Vzájemnou kompatibilitu se zákazníkem pokaždé kontrolujeme. Díky tomu můžete mít naprostou jistotu, že vámi objednaný nábytek a matrace budou plnit svůj účel přesně podle vašich požadavků i představ.

5. Zboží před expedicí pečlivě zabalíme

Záleží nám na tom, aby k vám zboží dorazilo ve 100% kvalitě. Proto většinu postelí pečlivě balíme na dřevěné palety, které zajistí,  aby se i takto objemným zásilkám při převozu nic nestalo. Paletový způsob balení nabízíme téměř jako jediní na trhu. Celý proces balení zaznamenáváme moderním kamerovým systémem, díky kterému jsme schopni u každé odeslané zásilky zpětně dohledat jakékoliv informace.

6. Případnou reklamaci obratem vyřešíme

Někdy se může se stát, že něco není 100% a je potřeba zboží reklamovat.  Po obržení reklamace se vždy do několika hodin písemně nebo telefonicky ozveme zpět a domluvíme způsob vyřešení či vrácení zboží. Vždy děláme maximum proto, aby jakákoli reklamace byla vyřízena co nejrychleji. Na zákonnou lhůtu 30 dní si opravdu nehrajeme. Dobře víme, že rychle a správně vyřízená reklamace je pro nás tou nejlepší reklamou.

7. Na náš tým se můžete spolehnout

Každý den děláme svou práci s maximálním nasazením, abyste byli vždy spokojeni a věděli jste, že se na nás kdykoliv v budoucnu můžete znovu obrátit. Jsme velmi rádi, že se nám to daří, což potvrzují spokojené recenze našich zákazníků například na Heuréce, Zboží.cz a dalších internetových serverech. Vaše spokojenost je pro nás motivací a motorem do další práce.