Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Nové modely amerických postelí boxspring

Uvažujete nad novou moderní postelí do vaší ložnice? Pokud se vám líbí vysoké hlavové čelo, preferujete vyšší ložnou plochu a také požadujete úložný prostor - máte vyhráno. Nové modely amerických postelí typu boxspring splňují všechny tyto požadavky.

Hlavním znakem amerických postelí je vnitřní nosný dřevěný rám, obsahující kostru z kovových pružin. Na tento "pružinový rošt" se pak pokládá klasická ideálně pěnová matrace. Tato konstrukce má několik hlavních výhod:

  • pomáhá hlavní matraci absorbovat hmotnost ležící osoby a tím prodlužuje její životnost
  • zvyšuje celkovou výšku ložné plochy pro pohodlné vstávání a ulehání
  • vytváří celkově pružný podklad pro kvalitní a pohodlný spánek

Mezi prosincové novinky v naší nabídce patří americké postele z české výrobní dílny NDesign. Jedná se o postele Rialto, Murano a Lucia.  Tyto designové kontinentální postele se vyrábějí ve variantě s velkorysým úložným prostorem. Pokud hledáte moderní čalouněnou postel pevné konstrukce s dlouhou životností – pak jsou postele Rialto, Murano a Lucia určeny právě pro vás.

Zobrazit kompletní nabídku Amerických postelí Boxspring

Americká postel RIALTO s úložným prostorem

Postel Rialto, Muráno a Lucia = kvalita a pevnost bez kompromisu

Všechny postele je možno objednat s ložnou plochou o velikosti 180x200 nebo 160x200 cm nebo prodlouženou délku 210 či 220 cm (cenu zašleme na požádání).

Dva integrované boxy s pružinovým jádrem tvoří základ pevné a odolné konstrukce. Pružinová jádra nahrazují klasický rošt používaný u běžných postelí. Tyto boxy mohou být bočně nebo čelně výklopné.

Celkový design každé čalouněné posteli udává zadní hlavové čelo. Boxspringová postel Rialto 141 cm vysoké hlavové čelo s hustým čtvercovým prošíváním. Postel Murano má čtvercové prošití s designovými knoflíky. Americká postel Lucia má prošití vodorovné u 125cm vysokého čela.

 

Varianty potahů do každé ložnice

Americké kontinentální postele nabízí možnost velkého výběru potahových látek. V nabídce naleznete jak oblíbené potahy z ekokůže, tak potahy z pevné látkové tkaniny s vysokou odolností proti otěru. Mezi moderní potahy patří voděodolné látky typu Mikroplyš a Teflon, které jsou omyvatelné a jednoduché na údržbu. V případě zájmu vám můžeme zdarma poštou zaslat vzorek vybraného barevného provedení.

Americká postel MURANO s úložným prostorem

Vysoké postele s praktickým úložným prostorem

Úložný prostor je součástí všech zmíněných postelí a nabízí úložnou výšku ca 23 cm. Dno úložného prostoru je řešeno bílou MDF deskou.

Přístup do úložného prostoru je řešen pomocí výklopných lamelových roštů, které mohou být bočně nebo čelně výklopné. Bočně výklopné rošty zajistí přístup do úložného prostoru po celé délce postele. Čelně výklopné rošty se vyklápějí od nohou postele a nabízí také možnost mechanického polohování hlavy.

Vyklápění roštů je zajištěno pomocí pružinového mechanismu, takže zvedání a zavírání roštu zvládne opravdu každý bez vynaložení velké síly. Typ vyklápěcího roštu si můžete zvolit ve variantách výrobku.

 

Americká postel LUCIA s úložným prostorem

Proč si tedy vybrat americké postele Rialo, Lucia nebo Murano?

  • pevnost a odolnost konstrukce
  • kvalitní čalounění
  • vyklápěcí rošty v ceně
  • moderní design a vysoké hlavové čelo
  • praktický úložný prostor

Zobrazit kompletní nabídku Amerických postelí Boxspring