Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Prodejna v Ostravě otevřená - jedeme na 100%

Od pondělí 10.května máme kamennou prodejnu v Ostravě opět otevřenou. Internetové objednávky rovněž vyřizujeme na 100% bez jakýchkoli omezení.  Eshop INTENA.cz má otevřeno 24 hodin denně. V pracovní dny v čase od 9 do 18 hodin jsou naši odborní pracovníci připraveni zodpovědět jakékoli telefonické dotazy nebo obratem vyřítit emailovou komunikaci. Výrobní dílny na postele či matrace jedou rovněž na plný plyn, dopravci vozí zboží  ve standardním termínu.

 

 

Poradíme, vyrobíme, zabalíme, dopravíme...

Pokud potřebujete poradit, nebo si jen chcete ověřit stav vaší objednávky, popř. získat další informace - neváhejte a kontaktujte nás telefonicky na číslech 777 158 960 či 596 729 734. Nebo nám napiště email na adresu obchod@intena.cz. Náš tým zkušených odborných pracovníků je připraven se vám plně věnovat.

Výrobní dílny na nábytek, postele a matrace fungují i v této těžké době na 100%.  Víme, že se na novou postel nebo matrace velmi těšíte. Pravidelně proto hlídáme deklarované výrobní termíny a v případě nutnosti mistry výroby neustále popoháníme.

Díky vlastním prostorným skladům realizujeme dodávky vyrobeného nábytku ve velmi krátkých termínech. Naši skladníci nábytek pečlivě balí na speciální palety. Díky tomuto balení nedochází v průběhu přepravy k manipulaci s jednotlivými balíky a riziko vzniku popškození je tak minimální.

Ve všech fázích výroby a expedice dbáme na dodržování přísných hygienických opatření. Nákupem na Intena.cz zkrátka nic neriskujete. Díky kvalitní výrobě má náš nábytek všechny přepoklady pro dlouhé spokojené užívání.