Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Rohový psací stůl Kity

Neohodnoceno
9 500 Kč –30 %
Rohový psací stůl Kity (Barevné provedení KITY Dub sonoma - modrá)
9 500 Kč –30 % 6 650 Kč
8-10 týdnů 8-10 týdnů 8-10 týdnů Zvolte variantu
Výběr dekoru
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Rohový psací stůl se zásuvkou Kity je vhodnou variantou do velkých i malých pokojů. Základním dekorem nábytkové řady Kity je dub sonoma doplněný barvami bílá, modrá nebo fialová.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rohový psací stůl Kity s velkým odkládacím prostorem plně využijí jednotlivci i sourozenci. Rohový psací stůl se zásuvkami a výsuvným boxem je součástí nábytkové řady Kity. V této řadě naleznete další prvky, ze kterých jednoduše sestavíte svému dítěti dokonalý pokoj. Z barevného provedení si vyberou holky i kluci.

Rozměry a popis rohového stolu Kity

Rohový psací stůl Kity se skládá z prostorné horní desky o rozměrech d.191 cm a š.55 cm, dvou zásuvek a výsuvného boxu. Výška stolu je 79 cm. Výsuvny box s policemi je řešen tak, aby byl kdykoliv přístupný. Otevírá se do prostoru určeného pro nohy sedícího. Pro snadné otevírání je box na kolečkách. Stůl je vyroben z kvalitního lamina tloušťky 1,6-2,5 cm, pro větší odolnost při užívání jsou hrany opatřeny ABS 0,6mm. Rohový psací stůl Kity můžete seskládat do pravého či levého provedení.

Barevné kombinace

  • dub sonoma - bílá (na obrázku)
  • dub sonoma - modrá
  • dub sonoma - fialová

Velký prostor si žádá velký psací stůl

Pokud vám to prostor dovolí, pořiďte svému dítěti či dětem rohový psací stůl Kity. Zaručí vám velkou odkládací, pracovní plochu, dvě zásuvky na uložení sešitů a výsuvný box s policemi. Box se otevírá do volného prostoru určeného pro nohy sedícího, proto je přístupný kdykoliv. Při jeho montáži se sami rozhodněte zda si ho složíte do pravé či levé verze. Rohový psací stůl z řady dětského nábytku Kity najde plné využití v každém dětském nebo studentském pokoji. V nabídce je ve čtyřech barevných kombinacích. Ať už máte kluka nebo holčičku, každý si z krásných barev najde toho svého vítěze.

Doplňkové parametry

Kategorie: Nábytek KITY
Záruka: 5 let
Barva - odstín: buk & dub, světlé odstíny
Délkový rozměr: 190-199 cm
Výškový rozměr: 70-79 cm
Hloubkový rozměr: 50-59 cm
Materiál: laminovaná deska
Místo určení: dětský pokoj, studentský pokoj
Značka / řada: Dětský nábytek KITY
Délka záruky: 5 let
Termín expedice: 8-10 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: