Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Jednolůžková postel s úložným prostorem Maria, 140x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: INTENA
18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 21 190 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 21 190 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 21 190 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 18 490 Kč 21 190 Kč 18 490 Kč od 18 490 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Typ roštů
Výběr dekoru
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Postel s úložným prostorem Maria patří mezi kvalitní a poctivé české výrobky. Na první pohled zaujme lehkým a elegantním designem. Postel je dodávána včetně pístových vyklápěcích roštů.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Postel s velkým úložným prostorem

Postel s úložným prostorem Maria představuje vysoce kvalitní a důvěryhodný český výrobek. Její lehký a elegantní design okouzluje již na první pohled. Vyniká zejména velkým a snadno dostupným úložným prostorem, který umožňuje rychlé řešení nedostatku místa v každé ložnici. Materiálem pro výrobu postele Maria jsou kvalitní laminované desky opatřené odolnými ABS hranami. Velký úložný prostor je snadno přístupný díky bočnímu nebo čelnímu vyklápěcímu lamelovému roštu.

Na individuální požadavek je možné postel vyrobit v prodloužené verzi o délce 210 cm a 220 cm. Poměr cena/užitná hodnota této postele je na vynikající úrovni, což ji činí vhodnou volbou pro široké spektrum zákazníků. S jistotou ji doporučujeme každému, kdo hledá spojení kvality a praktičnosti.

Manipulace, vybalení a montáž - snadno a bezproblémů

Celý výrobek je dodáván v demontovaném stavu, přičemž jednotlivé části (čela, bočnice, dno) jsou pečlivě zabaleny v pevných kartónových obalech. Tento způsob balení zajišťuje snadnou manipulaci s postelí, kterou zvládne jedna osoba přenášet a stěhovat.

Po rozbalení krabic je uvnitř přiložena krabička s kováním a návodem na montáž postele v grafické podobě. Ideálně se montáž postele provádí ve dvou osobách, avšak zkušenější jednotlivec to zvládne i sám. Celý proces montáže trvá přibližně 1 až 1,5 hodiny práce. K provedení montáže nepotřebujete žádné speciální nářadí (kladívko na zatloukání kolíků je doporučeno). Nepoužívá se lepidlo, takže postel Maria lze kdykoliv rozložit a přestěhovat bez problémů do budoucna.

Poutavý design a technické vlastnosti postele Maria

Rám postele Maria je vyroben z odolných laminovaných desek o tloušťce 2,5 cm, což zajišťuje dostatečnou pevnost a odolnost. Úložný prostor je vyroben z lamina tloušťky 18 mm a je k dispozici v několika odstínech dřeva, jako jsou javor, olše, třešeň nebo univerzální buk. V zobrazeném provedení je postel vyvedena v odstínu Dub sonoma.

Všechny hrany jsou opatřeny tzv. ABS hranou, což je materiál odolný proti mechanickému poškození. Hrana rámové konstrukce má tloušťku ABS hrany 2 mm, zatímco úložný box je vybaven hranou o tloušťce 0,5 mm.

Celkový vzhled této postele je příjemný a elegantní, přičemž čelo u hlavy je zdobeno lehkým obloukem. Výška čela je přibližně 96 cm, což umožňuje pohodlné opření s polštářem za hlavou. Výška čela u nohou a bočnice je asi 47 cm. S použitím matrace o výšce přibližně 20 cm dosáhnete výsledné výšky ložné plochy přibližně 60 cm nad zemí, což ocení všichni, kteří hledají pohodlné a rychlé vstávání či ulehání na postel.

Spojení dílů a celková pevnost

Tloušťka použitého laminátu v rámu je dostatečně robustní, aby postel bezpečně unesla váhu dvou osob o celkové hmotnosti až 130 kg. Postel s úložným prostorem Maria je po sestavení velmi stabilní a pevná. Rohové spojení bočnic a čela je řešeno pomocí hlavních spojovacích šroubů a dřevěných kolíků, což zajistí robustní a spolehlivé spojení. Po dokončení montáže je spojení dostatečně pevné a kvalitní, aniž by byl viditelný jakýkoliv spojovací prvek z vnější strany postele.

Rohové spojení dílů úložného boxu je také zajištěno pomocí kolíků a speciálního excentrického kování, které zahrnuje nasazení kovových čepů do jedné desky a zasunutí kovového "válečku" do druhé desky, následně se spoj dotáhne šroubovákem. Dno úložného prostoru je vyrobeno z tenké bílé MDF desky, která je pevně připevněna k rámu boxu pomocí hřebíků.

Velký úložný prostor se vždy hodí

Po sestavení rámu postele a úložného boxu vznikne uvnitř postele prostorný a hluboký úložný prostor o výšce přibližně 35 cm. Tato rozměrná výška umožňuje uložení různorodých položek, jako jsou povlečení, sportovní vybavení nebo i těžší předměty. Díky tomu, že dno úložného prostoru spočívá přímo na zemi, není váha zatížení omezena.

Pro přístup k úložnému prostoru slouží výklopné lamelové rošty, které mohou být vyklápěny čelně nebo bočně. Čelní vyklápěcí rošty se otevírají od nohou postele a umožňují také nastavení polohy hlavy. Rošty s bočním vyklápěním tuto možnost nenabízejí.

Výběr typu vyklápěcího roštu je možný v rámci variant výrobku. Pokud si přejete kombinovat čelní a boční vyklápění roštů, uveďte tento požadavek prosím do poznámky při odesílání objednávky.

V bederní části je možné nastavit tuhost pružení roštu prostřednictvím zdvojených nosných lamel, jejichž tuhost lze upravit posouváním posuvníků. Vyklápění roštu je zajištěno kvalitními plynokapalinovými písty, díky nimž lze rošt otevírat a zavírat s minimálním úsilím.

Cena postele je včetně roštu, bez matrací, nočního stolku a doplňků.

 

Technické informace

 
  • Délka-205 cm
  • Šířka-146 cm
  • Výška k bočnici-47 cm
  • Výška včetně čela-96 cm
  • Tloušťka materiálu: 25 mm, 18 mm (box)
  • Typ hrany: ABS
  • Nosnost: 130 kg
  • Dodáváno v demontu, vyrobeno v ČR.

Doplňkové parametry

Kategorie: INTENA Lamitech
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, bříza / javor, buk & dub, černá, olše, ořech / tabák, smrk & borovice, světlé odstíny, tmavé odstíny, třešeň / calvados
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 140x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: laminovaná deska
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické, moderní
Typ úložného prostoru: box pod postelí
Vlastnosti postele: rošty v ceně
Vybavení postele: úložný box
Výška rámu postele: 45-49 cm
Délka záruky: 2 roky
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: