Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Zdravotní matrace Herodes XXL, 80x200, tvrdší, 150 kg

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: TROPICO
9 271 Kč –30 %
29661 zdravotni matrace herodes xxl 80x200 tvrdsi 150 kg
9 271 Kč –30 % 6 490 Kč
12-20 dní
Možnosti doručení

Oboustranná matrace Herodes XXL 80x200 cm je spíše tvrdší matrace určená pro zátěž do 150kg. Jádro matrace tvoří speciální kokosová deska.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zdravotní matrace HERODES XXL 80x200 cm patří mezi moderní partnerské oboustranné matrace. Jádro matrace je pevné, vyztužené kvalitní kokosovou deskou. Měkčí i tvrdší stranu tvoří odolná zátěžová Flexifoam pěna.

Matraci Herodes XXL o výšce 24 cm můžeme doporučit pro muže i ženy vyšší váhové kategorie nebo pro všechny uživatele s požadavkem na tvrdší matraci. Díky kvalitnímu potahu, pratelnému na 60°C je také matrace vhodnou volbou pro alergiky.

V naší nabídce neleznete také další rozměry matrace Herodes XXL.

Vzdušné pevné jádro matrace Herodes

Matrace Herodes patří mezi vyšší dvoutvrdostní matrace o celkové výšce včetně potahu ca 24cm. Jádro matrace je vyrobeno z ca 6 cm vysoké Flexifoam pěny s vysokým stupněm tuhosti (modrá vrstva) a z cca 2cm silné kvalitní kokosové desky.

Z jedné strany je na povrchu matrace ca 6 cm vysoká žluto - bílá vrstva Flexifoam pěny se sedmizónovou profilací CUBE Care. Tato profilace optimalizuje tlak v jednotlivých zónách matrace a zaručuje kvalitní vzušnost lůžka.

Druhá povrchová strana je tvořena cca 8 cm silnou vrstvou Flexifoam pěny ( bílá vrstva ). Masážní profilace zde zaručuje optimální prokrvení pokožky a relax celého těla.

Potah matrace Herodes

Matrace Herodes je vyráběna se snimatelným a pratelným potahem BAMBOO. Tento potah je prošitý vrstvou dutého vlákna pro zajištění výborné tepelné izolace. Díky bambusovým vláknům tento potah velmi dobře absorbuje vlhko nahromaděné během spánku a následně jej přirozenou cestou odvětrá.  Další skvělou vlastností potahu Bamboo je také schopnost udržovat stálou povrchovou teplotu 37°C. Tzn. že v zimě potah nechladí a v létě naopak nehřeje a tedy omezuje pocení.

Potah Bamboo je hladký a velmi příjemný na omak. Potah je možné rozepnout na 2 samostatné poloviny a prát v pračce na 60°C.

Bude mi matrace Herodes vyhovovat ?

Obě strany matrace jsou pocitově tvrdší. Při větší tělesné zátěži nad 90kg se matrace částečně tvaruje a přizpůsobuje tělu, u zátěže 65 Kg bylo tvarování minimální. Na matraci se příjemněji leželo v poloze na zádech nebo na břichu.

Pocitově lze tedy konstatovat, že matrace je ideální spíše pro těžší uživatele s hmotností nad 90kg. Spokojené však budou i lehčí osoby s požadavkem na tvrdší spaní. Poměr cena vs. užitná hodnota je zde díky větší výšce matrace 24 cm na velmi dobré úrovni.

Technické údaje:

  • rozměr: 80x200 cm
  • počet zón: bez zón
  • výška matrace: cca 24 cm
  • nosnost: 150 kg
  • záruka na proležení: 5 let
  • tvrdost na stupnici 1-10: 7/8
  • vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Tropico
Záruka: 5 let
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 80x200 cm
Nosnost (na osobu): 135 kg a více
Počet zón: 7
Tuhost matrace: tvrdší
Výška matrace: 23-25 cm
Místo určení: hotelový pokoj
Značka / řada: spaní Tropico
Termín expedice: 12-20 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: