Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Čalouněná postel s úložným prostorem Sára, 140x200 cm

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: GrivalBed
19 383 Kč –40 %
Čalouněná postel s úložným prostorem Sára, 140x200 cm (GrivalBed Klasik potahy 14. Šedá-černá ekokůže, Čalouněné postele - orientace Pravé provedení)
19 383 Kč –40 % 11 630 Kč
5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů 5-7 týdnů Zvolte variantu
Orientace postele
Výběr čalounění
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Čalouněná postel s úložným prostorem Sára v rozměru 140x200 cm vyniká především velkou ložnou plochou, rohovými čely i příznivou cenou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čalouněná postel s úložným prostorem Sára je součástí naší nabídky jednolůžkových postelí. Zaujme svými měkce očalouněnými rohovými čely i velkým úložným prostorem. Postel Sára je dílem českého výrobce kvalitních postelí GrivalBed.

Dostupná postel ve vysoké kvalitě

Postel Sára je ekonomickou postelí dostupnou pro každého. Její klasický vzhled a vysoká kvalita zpracování jí přídavají na atraktivitě. Postel je navržena v kombinaci jednobarevné a vzorované látky. Čela jsou barevně sladěna s korpusem  postele, jednoduché prošití působí čistě a decentně. Výška čel je 91 cm.

Postel Sára dodáváme s matrací Perseus. Matrace je vyrobena z kvalitní PUR pěny střední tuhosti. Výška matrace je 10 cm a maximální nosnost 100 Kg.

Na výběr je varianta čel v pravém nebo levém provedení. Možnost výběru naleznete v kombinacích výrobku. Na obrázku je postel v levém provedení.

Jednolůžkovou postel Sára je možno objednat s prostornou ložnou plochou o velikosti 140x200 cm.

Úložný prostor nesmí chybět

Velký úložný prostor je součástí postele Sára a nabízí úložnou výšku ca 26 cm. Dno úložného prostoru je řešeno bílou MDF deskou.

Do úložného prostoru se dostanete pomocí bočně výklopného lamelového roštu, který je upevněný na kvalitním kovovém mechanismu. Zvedání a sklápění zvládne opravdu každý, bez vynaložení velké síly. Boční výklop zajistí pohodlný přístup do celé délce úložného prostroru.

Použitý materiál a funkční rozměry

Korpus postele Sára je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Boční čela jsou vysoká 91 cm.

Využitelná hloubka úložného prostoru je ca 26 cm. Výsledná výška lehací plochy je 52 cm. 

Jednolůžková čalouněná postel Sára nabízí možnost velkého výběru potahových látek. Postel je navržena v kombinaci jednobarevné a vzorované varianty, v případě zájmu lze postel nechat vyrobit pouze v jednobarevném provedení.

Na úvodním obrázku je postel Sára vyfocena v kombinaci látek A14/B5 (příplatková varianta + 450 Kč). Pokud máte o tuto kombinaci zájem napište prosím informaci do kolonky poznámka v objednávce.

Jestliže si nejste jistí barevným provedení a typem potahu, můžeme vám zaslat vzorky látek - viz informace níže.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel Sára je dodávána ve dvou dílech. Korpus postele a čela jsou balené v kartónu a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v úložném prostoru.

Montáž je snadná. Čela se ke korpusu připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů. Nožka se rovněž lehce přišroubuje. Montáž je ideální provádět ve dvou osobách a zabere ca 0,5 hodiny práce.

Proč si vybrat zrovna postel Sára?

Čalouněná postel s úložným prostorem Sára může do vaší ložnice či pokoje vnést kousek pohodlí a klidný odpočinek. Postel vyhoví každému, kdo hledá jednolůžko s rohovými čely za příznivou cenu s vysokou kvalitou dílenského zpracování. 

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 205 cm

šířka: 144 cm

výška ložné plochy: 52 cm

výška čel: 91 cm

hloubka úložného prostoru: ca 26 cm

nosnost: 100 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpus smontovaný + čela samostatně

vyrobeno v ČR

Upozornění: Korpus výrobku je dodáván v celku s orientačním rozměrem 145x200x50 cm a hmotností cca 60-70 Kg. Při manipulaci je tedy potřeba s těmito údaji počítat.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele GrivalBed
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: světlé odstíny, tmavé odstíny
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 140x200 cm
Nosnost (na osobu): 100-110 kg
Materiál: látka / čalounění
Místo určení: dětský pokoj, hotelový pokoj, ložnice, studentský pokoj
Styl provedení: klasické, moderní
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Vybavení postele: úložný box
Výška rámu postele: 40-44 cm
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 100-110 kg
Termín expedice: 5-7 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: