Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Matrace Galaxy viscostar 80x200 cm, líná pěna, 25cm

Slovenský výrobek
Neohodnoceno
Značka: MATERASSO
8 980 Kč
7-14 dní
Možnosti doručení

Sendvičová matrace Galaxy viscostar je kombinací viscoelastické líné pěny Lazy-Foam a značkových studených pěn Eliocell. Tato matrace vám poskytne maximální komfort při spánku. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sendvičová matrace Galaxy viscostar 80x200 cm je kombinací značkové studené pěny Eliocell a paměťové pěny Lazy-Foam, které vám poskytnou maximální komfort. Jedinečnost této matraci dodává také potah ALGUA, který je obohacený o extrakt z mořských řas.

Složení matrace Galaxy viscostar

Jádro matrace Viscostar tvoří dvě vrstvy studené pěny Eliocell (19cm). Studená pěna Eliocell zaručuje pevnost a dobré kopírovací vlastnosti.

Vrchní vrstvu tvoří viscoelastická paměťová pěna Lazy-Foam (4cm). Lazy-Foam pěna se dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla díky své schopnosti rychle reagovat na tlak a teplo. Poskytne vám vysoký komfort a pohodlí.

Kvalitní potah

Matrace Galaxy viscostar 80x200 cm je opatřena prošívaným potahem ALGUA. Potah ALGUA obsahuje vlákna obohacena o speciální mikrokapsle s extraktem z mořských řas Spirulina. Tyto kapsle v průběhu spánku postupně uvolňují vitamíny, minerální látky, železo, betakaroten, antioxidanty a proteiny, které mají příznivý vliv na lidskou pokožku.

Originální vysoký lem po obvodu udržuje pevnost matrace v jejich okrajových částech.

Potah je snímatelný a pratelný na 60°C. Ani po vyprání potah neztrácí své vlastnosti, mikrokapsle s extraktem z mořských řas jsou odolné vysokým teplotám a vlhkosti.

Nosnost a tuhost matrace

Matrace Galaxy viscostar 80x200 cm poskytuje dvě volby tuhosti. Viscoelastická líná pěna Lazy-Foam zaručí maximální komfort. Tato pěna se vlivem tlaku a tělesného tepla optimálně přizpůsobuje vašemu tělu, proto vždy v průběhu spánku budete mít zajištěn vysoký komfort a pohodlí.

Dvě vrstvy studené pěny Eliocell dodávají matraci pevnost. Tužší deska (oranžová) má antidekubitní průřez, což zabezpečuje lepší přizpůsobení se tělu a vyšší vzdušnost matrace. Měkčí deska (fialová) zajištuje podporu viscoelastické líné pěny Lazy-Foam.

Nosnost matrace Galaxy viscostar do 140 Kg.

Na jaké rošty je vhodná matrace Galaxy viscostar?

Matrace Galaxy viscostar je vhodná na rošty pevné laťové, pevné lamelové i lamelové polohovací.

Komu bude matrace vyhovovat?

Matrace Galaxy viscostar 80x200 cm je určena pro náročné zákazníky, kteří si chtějí dopřát komfortní spaní na jedinečné matraci. Využít mohou měkkou viscoelastickou línou pěnu Lazy-Foam nebo pevnou desku za studené pěny Eliocell s antidekubitní úpravou. Potah ALGUA s výtažky z mořských řas s originálním vysokým lemem dodává matraci konečný punc kvality a pohodlí.

Matraci Galaxy viscostar můžete objednávat v rozměru 80x200, 90x200, 160x200 a 180x200 cm.

Výška  matrace: 25 cm

Nosnost: do 140 kg

Celková tuhost: středně tvrdá

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Materasso
Záruka: 6 let a více
Ložná plocha: 80x200 cm
Nosnost (na osobu): 135 kg a více
Počet zón: 7
Tuhost matrace: střední
Výška matrace: 23-25 cm
Typ matrace: studená pěna
Místo určení: studentský pokoj
Značka / řada: spaní Materasso
Termín expedice: 7-14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: