Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Matrace COMFORT antibacterial, 22cm, líná pěna

Neohodnoceno
Značka: MATERASSO
8 980 Kč 8 980 Kč 15 400 Kč 17 580 Kč 19 740 Kč od 8 980 Kč
7-14 dní 7-14 dní 7-14 dní 7-14 dní 7-14 dní Zvolte variantu
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Matrace COMFORT antibacteriali patří mezi 22cm vysoké kvalitní spíše měkčí matrace s nosností 140kg. Materiálem na výrobu této matrace je líná paměťová pěna a antibakteriální pěna Sanitized.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Měkčí až středně tuhá matrace pro každého

22 cm vysoká matrace COMFORT antibacterial patří mezi kvalitní a poctivé slovenské výrobky. Vyznačuje se především skvělou poddajností , příjemnou měkostí a nosností 140kg. Materiálem na výrobu této matrace je antibakteriální pěna Sanitized, líná paměťová pěna a studená pěna Nightfly. Potah Oliva zpomaluje proces stárnutí pokožky spícího člověka a omezuje tvorbu vrásek.

Matrace COMFORT antibacterial se vyrábí ve standardních rozměrech 90x200, 80x200 cm nebo 140x200, 160x200 a 180x200 cm. Na zakázku je ji možno vyrobit v prodloužené verzi délky 210 cm a 220 cm, nebo jakýkoli jiný rozměr dle požadavku.

Složení matrace COMFORT antibacterial - skvělá poddajnostMatrace comfort antibacterial

Jádro matrace tvoří značková Antibakteriální pěna Sanitized, která je velmi vhodná pro alergiky a astmatiky, kteří mají zpravidla na hygienu lůžka zvýšené nároky. Ochrana Sanitized zaručuje delší životnost matrace a lepší, hygieničtější a zdravější prostředí pro spánek. Zároveň zamezuje tvorbě nežádoucího zápachu.

Měkčí povrchová strana je tvořena 6cm vysokou vrstvou viscoelastické (paměťové, líné) pěny LAZY o objemové hmotnosti 50 kg/m3.  Díky své schopnosti reagovat na tlak a teplo se líná pěna dokáže optimálně přizpůsobit tvaru lidského těla. Působením tělesné teploty osoby paměťová pěna měkne, čímž dochází k rovnoměrnému rozložení váhy a ke snížení bodového tlaku na organismus. 

Středně tuhou povrchovou stranu tvoří studená pěna Nightfly o hustotě 55 kg/m3. Nightfly je typ studené HR pěny špičkových parametrů, která se vyrábí speciální vodní vypěňovací metodou. Pěna Nightfly se vyznačuje vysokou bodovou elasticitou a skvělou oporou pro páteř.

Dvě tuhosti v jedné matraci

Matrace COMFORT antibacterial je oboustranná a celkově spíše měkčí matrace, což je dáno především přítomností vysoké vrstvy líné paměťové pěny. Tato dvoutvrdostní matrace je vybavena měkčí a tvrdší stranou, takže otočením matrace lze dokonale vyladit preferovanou tuhost.

Dle označení výrobce je tvrdost z jedné strany na stupni 2 a druhé na stupni 3 ( 1=nejměkčí, 5=nejtvrdší ). Maximální doporučená nosnost matrace je 140 Kg.

Kvalitní potah Oliva

Součástí matrace je potah Oliva, který využívá jedno z nejúčinějších přírodních léčiv - olivový olej. Díky olivovému oleji, aplikovanému do potahu ve formě mikrokapslí dochází ke  zpomalování procesu stárnutí pokožky a k omezování tvorby vrásek.

Potah je lehce snímatelný díky zipu na dvě poloviny a pratelný až do 60° Díky tomu máte zajištěnou jednoduchou údržbu a čistotu. Po praní v žádném případě nezmizí celková užitná hodnota potahu.

Celková gramáž potahu je 300g/m2.

Na jaké rošty je matrace vhodná?

Matrace COMFORT antibacterial je vhodná na všechny typy laťkových, lamelových nebo motorových roštů. Není vhodná pro uložení na pevnou nevětranou desku.

Komu bude tato matrace vyhovovat?

Matrace COMFORT antibacterial je ideální pro osoby s hmotností 50 - 110kg, nebo pro všechny, kteří preferují spíše měkčí poddajnější matrace.  Tuto matraci lze doporučit všem, kteří vyžadují vysoký komfort a pohodlí. Díky užití antibakteriální pěny je tato matrace vhodná i pro alergiky, astmatiky a osoby se zvýšenou potřebou hygieny lůžka.

Technické údaje:

Materiál jádra: antibakteriální pěna SANITIZED

Povrchové vrstvy: 6cm líná paměťová pěna 50kg/m3  a  studená pěna NIGHTFLY

Materiál potahu: Oliva 300g/m2

Výška matrace: 22 cm

Počet anatomických zón: 7

Nosnost: 140 kg

Záruční doba: 5 let na proležení

Vyrobeno na Slovensku.

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Materasso
Záruka: 5 let
Nosnost (na osobu): 135 kg a více
Počet zón: 7
Tuhost matrace: měkčí
Výška matrace: 20-22 cm
Typ matrace: antialergická, líná paměť. pěna, studená pěna
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice, studentský pokoj
Značka / řada: spaní Materasso
Délka záruky: 5 let
Nosnost ( na osobu ): 135 kg a více
Termín expedice: 7-14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: