Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Matrace Airspring polargel, 25cm

Neohodnoceno
Značka: MATERASSO
10 040 Kč 10 040 Kč 17 210 Kč 19 650 Kč 22 060 Kč od 10 040 Kč
7-14 dní 7-14 dní 7-14 dní 7-14 dní 7-14 dní Zvolte variantu
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Sendvičová matrace Airspring polargel s jádrem z pěnových pružin a horní vrstvou z chladivé pěny je vhodná pro zákazníky, kteří mají v oblibě středně tvrdé matrace.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sendvičová matrace Airspring polargel s unikátním jádrem z pěnových pružin je vhodná pro zákazníky, kteří mají v oblibě středně tvrdé matrace. Její speciální složení zajistí spánek bez přílišného pocení.

Matrace z výběrových pěn

Jádro matrace Airspring polargel (modrá vrstva) tvoří foremná pěna Eliocell. Pěna je měkká a díky otevřeným buňkam propouští dokonale vzduch a zajišťuje odvětrávání.

Vrchní modrá (popř. zelená) vrstva z chladivé pěny Polargel je podpořena elastickou pěnou Nightfly. Použitím této kombinace vzniká vysoce komfortní plocha, která zajišťuje ideální oporu páteře.

Spodní stranu (červenou) matrace Arispring polargel tvoří antibakteriální pěna s úpravou Sanitized, která chrání matraci před houbami a plísněmi. Zaručuje delší životnost matrace a je vhodná pro alergiky.

Kvalitní potah je důležitý

Matrace Airspring polargel je opatřena kvalitním potahem Lyocell, jehož základem je celulóza. Ta dodává potahu jemnost, pevnost a odolnost. Potah Lyocel skvěle absorbuje a odvádí vlhkost a tím udržuje hygienické suché prostředí na povrchu matrace. Ke zvýšené ventilaci matrace přispívá také 3D mřížka po celém obvodu. Potah je snímatelný (dva díly potahu spojené zipem) a pratelný na 60°C

Matrace s vysokou nosností

Díky použitým pěnám má matrace Airspring polargel nosnost do 150 kg. Využít můžete měkčí nebo tužší stranu matrace.

Matrace Airspring polargel je vhodná na pevné laťové i pružné lamelové (také lamelové polohovací) rošty. Velkou výhodou je možnost položit ji i na elektrický rošt.

Komu bude matrace vyhovovat?

Matrace Airspring polargel je určena pro zákazníky, kteří jsou zvyklí na středně tuhou matraci. Vhodná je pro uživatele, kteří doposud používali klasickou pružinovou matraci, ale již nechtějí klasické kovové pružiny. Díky použití chladivé vrstvy polargel a antibakteriální pěny Sanitized bude váš spánek vždy příjemný a komfortní.

Výška  matrace: 25 cm

Nosnost: 150 kg

Celková tuhost: středně tvrdá

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Materasso
Záruka: 5 let
Nosnost (na osobu): 135 kg a více
Počet zón: 7
Tuhost matrace: střední
Výška matrace: 23-25 cm
Typ matrace: antialergická, studená pěna
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice, studentský pokoj
Značka / řada: spaní Materasso
Délka záruky: 5 let
Nosnost ( na osobu ): 135 kg a více
Termín expedice: 7-14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: