Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Matrace sendvičová Aloe Comfort, 90x220, 21cm

Slovenský výrobek
Neohodnoceno
Značka: MATERASSO
13 682 Kč –33 %
30033 matrace sendvicova aloe comfort 90x220 21cm
13 682 Kč –33 % 9 160 Kč
7-14 dní
Možnosti doručení

Sendvičová matrace Aloe Comfort 90x220 patří mezi 21 cm vysoké středně tuhé matrace s nosností do 140 kg. Materiálem na výrobu této matrace jsou kvalitní pěny s vysokou vzdušností.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sendvičová matrace Aloe Comfort 90x220 cm je vhodná pro zákazníky, kteří mají v oblibě středně tvrdé až tužší matrace. Její speciální složení zajistí kvalitní a komfortní spánek.

Matrace z výběrových pěn

Jádro matrace Aloe Comfort (šedá vrstva) tvoří foremná pěna Nightfly. Nightfly je typ studené HR pěny špičkových parametrů, která se vyrábí speciální vodní vypěňovací metodou. Pěna Nightfly se vyznačuje vysokou bodovou elasticitou a skvělou oporou pro páteř.Díky otevřeným buňkam propouští dokonale vzduch a zajišťuje odvětrávání. 

Vrchní fialová vrstva z pěny Airgel je podpořena viscoelastickou pěnou Orange. Pěna Airgel disponuje velkými buňkami, díky kterým je zajištěné dokonalé kopírování těla a proudění vzduchu. Pod vzdušnou vrstvou pěny Airgel je použitá viscoelastická pěna Orange. Tato pěna se ideálně přizpůsobuje tvaru těla v průběhu spánku. Kombinace těchto pěn zajišťuje pohodlnou měkkost a ideální oporu páteře.

Spodní stranu (zelenou) matrace Aloe Comfort tvoří elastická pěna Aloe Vera. Pěna s výtažky z rostliny Aloe vera disponuje stabilní elasticitou a dlouhou životností. Jistě oceníte také velmi příjemné a decentní aroma. 

Kvalitní potah je důležitý

Matrace Aloe Comfort je opatřena kvalitním potahem Aloe Vera. Výtažky z rostiliny Aloe Vera působí blahodárně na pokožku a mají uklidňující účinky. Potah je měkký a příjemný na dotek. Větrací 3D mřížka, která je po celém obvodu potahu zajišťuje dokonalý odvod vlhosti. Potah lze rozepnout po celém obvodu, rozdělit ho na dva samostatné díly a prát až na 60°C.

Rošty vhodné pro matraci Aloe Comfort

Díky použitým pěnám má matrace Aloe Comfort nosnost do 140 kg. Využít můžete měkčí nebo tužší stranu matrace.

Matrace Aloe Comfort je vhodná na pevné laťové i pružné lamelové (také lamelové polohovací) rošty. Velkou výhodou je možnost položit ji i na elektrický rošt.

Komu bude matrace vyhovovat?

Matrace Aloe Comfort 90x220 cm je určena pro zákazníky, kteří jsou zvyklí na středně tuhou až tužší matraci. Výhodou matrace jsou dvě tuhosti i nadstandartní výška. Matrace nabídne komfortní spaní na vzdušných pěnách Airgel a Orange i na tužší elastické pěně Aloe Vera.

Rozměr: 90x220 cm

Výška  matrace: 21 cm

Nosnost: 140 kg

Celková tuhost: středně tvrdá

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Materasso
Záruka: 4 roky
Ložná plocha: 90x220 cm
Nosnost (na osobu): 135 kg a více
Počet zón: 7
Tuhost matrace: střední
Výška matrace: 20-22 cm
Typ matrace: studená pěna
Místo určení: studentský pokoj
Značka / řada: spaní Materasso
Termín expedice: 7-14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: