Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Zdravotní matrace BROOKLYN Soft, líná pěna, 180x200

Neohodnoceno
Značka: MATERASSO
17 843 Kč –21 %
30144 zdravotni matrace brooklyn soft lina pena 180x200
17 843 Kč –21 % 14 090 Kč
7-14 dní
Možnosti doručení

Zdravotní matrace BROOKLYN Soft 180x200 patří mezi 20 cm vysoké moderní oboustranné matrace střední tvrdosti. Matrace je vhodná pro ženy i muže všech váhových kategorií. Záruka na proležení 5 let.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Ortopedická matrace BROOKLYN Soft patří mezi 20 cm vysoké moderní oboustranné matrace. Měkčí stranu tvoří povrchová vrstva z líné paměťové pěny. Tvrdší strana je tvořená studenou HR pěnou s nopkovaným profilováním.

Matraci BROOKLYN Soft můžeme doporučit pro muže i ženy všech váhových kategorií. Celková tuhost je střední až tvrdší. Díky skvělému potahu Antialergic je matrace vhodná také pro alergiky.

V nabídce máme také tvrdší variantu -  matraci BROOKLYN Hard.

Manipulace, vybalení matrace

Manipulace s matracemi BROOKLYN Soft je velmi jednoduchá. Matrace se dodává v celku, tj rozměr přepravního balení je stejný jako rozměr matrace – 180x200x20 cm. Hmotnost matrace při tomto rozměru je ca 28 kg. Matrace je zabalena ve dvou pevných igelitových obalech, které ji chrání proti znečištění při přepravě. Po vybalení z obalu je možno matraci ihned používat.

Složení matrace = skvělá opora pro páteř

Matrace BROOKLYN Soft patří mezi vyšší dvoutvrdostní matrace o celkové výšce včetně potahu ca 20cm. Jádro matrace je vyrobeno z ca 11 cm vysoké kvalitní pěny Eliocell ( bílá barva )  a má tvrdost cca 3 ( ze stupnice 1-5 ). Jádro skvěle reaguje na tlak a optimalizuje jeho rozložení.

Z jedné strany je na povrchu matrace ca 4 cm vysoká vrstva líné paměťové pěny ( tmavě oranžová barva ). Tato strana je celkově měkčí a skvěle se dovede přizpůsobit tvaru těla a páteře.

Z druhé strany matrace se nachází ca 4 cm vysoká bílá vrstva studené HR pěny, tvarované do masážních nopů v sedmi zónách. Studená pěna se vyznačuje výbornou pružností a odolností proti proležení. Profilace slouží k zajištění maximální cirkulace vzduchu a k odvodu případné vlhkosti.

Antialergický potah matrace BROOKLYN Soft

Matrace je vyráběna se snimatelným a pratelným potahem Antialergic. Jedná se o svěží potah s antialergickou povrchovou úpravou vláken. Doporučujeme jak pro běžné uživatele, tak pro alergiky. Celý potah je pečlivě prošitý dutým vláknem.

Potah je možné rozepnout na 2 samostatné poloviny a prát v pračce na 60°C. Gramáž potahu je cca 280g/m2, složení je 100% PES

Pro koho je matrace BROOKLYN Soft vhodná ?

Strana s línou paměťovou pěnou je pocitově měkčí a při tělesné zátěži se více tvaruje a přizpůsobuje tělu. Tato strana bude vhodná spíše pro uživatele ležící v poloze na boku.

Na straně se studenou nopkovanou pěnou ( bílá ) lze cítit celkově větší tuhost a tvrdost této strany. Tato strana bude ideální spíše pro uživatele požadující pevnější podporu. Příjemně se na této straně leželo v poloze na břichu nebo na zádech

Poměr cena vs. užitná hodota je zde na velmi dobré úrovni. Díky 5-ti leté záruce na proležení se mohou uživatelé těšit z dlouhého bezstarostného užívání.

Technické údaje:

  • rozměr: 180x200 cm
  • počet zón: 7
  • výška matrace: cca 20 cm
  • nosnost: 130 kg
  • tvrdost na stupnici 1-5: 3 až 4
  • vyrobeno na Slovensku
  • Záruka 2 roky, na proležení jádra 5 let

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Materasso
Záruka: 5 let
Ložná plocha: 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Počet zón: 7
Tuhost matrace: střední
Výška matrace: 20-22 cm
Typ matrace: PUR pěna
Místo určení: dětský pokoj
Značka / řada: spaní Tropico
Termín expedice: 7-14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: