Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Matrace Ergostretch - sada na rozkládací postel, 90x200, 2x40x200 (půlená)

Slovenský výrobek
Neohodnoceno
Značka: MATERASSO
20 271 Kč –30 %
30843 matrace ergostretch sada na rozkladaci postel 90x200 2x40x200 pulena
20 271 Kč –30 % 14 190 Kč
7-14 dní
Možnosti doručení

Sada zdravotní matrace ERGOSTRETCH zajistí maximální regeneraci těla při spánku. Vyznačuje se revolučním fyzio systémem protahováním svalů a páteře. Matrace je ideální pro muže i ženy všech váhových kategorií.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zdravotní matrace ERGOSTRETCH patří mezi 18 cm vysoké oboustranné matrace s nosností 130 Kg. Měkčí stranu tvoří značková pěna Nightfly, tužší stranu zajišťuje HR studená pěna o vyšší hustotě. Jedinečnost této matraci dodává zejména fyzio profilování, které je z obou stran ložných ploch. Sada obsahuje 1ks matrace o rozměru 90x200 cm a 1ks půlené matrace 2x40x200 cm.

Speciální složení matrace ERGOSTRETCH

Matrace ERGOSTRETCH patří mezi oboustranné matrace o celkové výšce včetně potahu ca 18cm. Jádro matrace ( světle oranžová barva ) je vyrobeno z ca 4 cm vysoké kvalitní pěny Eliocell se speciálním zdravotním fyzio profilováním. Pevné jádro podporuje vyšší tuhost a nosnost matrace.

Z jedné strany je na povrchu matrace ca 7 cm vysoká vrstva komfortní značkové pěny Nightfly ( tmavě šedá barva ). Tato strana je celkově měkčí a skvěle se dovede přizpůsobit tvaru těla a páteře.

Z druhé strany matrace se nachází ca 5 cm vysoká tmavě oranžová vrstva HR studené pěny vyšší tuhostí (o hustotě 45 kg/m3) se speciálním zdravotním fyzio profilováním. Při zatížení lidským tělem dochází k rovnoměrnému roztahování povrchové vrstvy matrace. Tímto procesem je docíleno jemného protahování páteře a pozvolného uvolňování svalstva v oblasti zad.

Při jemném protahování je napomáháno celkovému uvolnění svalového napětí a komplexní regeneraci zádové oblasti. Díky fyziosytému protahování dochází k zlepšení krevního oběhu a spánek na matraci BIOSTRETCH je opravdu kvalitní.

Co sada matrací obsahuje?

Sada matrací Ergostretch obsahuje jednu matraci o rozměru 90x200 cm a jednu půlenou matraci. Půlená matrace je tvořena dvěmi samostatnými jádry o rozměru 40x200 cm. Jádra jsou umístěna v potahu, který je ve své středové části opatřen zipem. Lze tedy v případě potřeby vytvořit dvě samostatné matrace každá o rozměru 40x200 cm. Celková ložná plocha při rozložení obou matrací bude tedy 170x200 cm.

Matrace je vyráběna se snimatelným a pratelným potahem Aloe Vera. Jedná se o svěží potah s ochrannou povrchovou úpravou vláken. Celý potah je pečlivě prošitý dutým vláknem. Potah je možné rozepnout na 2 samostatné poloviny a prát v pračce na 60°C. Gramáž potahu je 200g/m2, složení je 100% PES.

Pro koho je matrace ERGOSTRETCH ideální ?

Matraci ERGOSTRETCH můžeme doporučit pro muže i ženy všech váhových kategorií. Díky revoluční Stretch profilaci matrace napomůže při zdravotních problémech s páteří a se zádovým svalstvem.

Strana se značkovou pěnou Nightfly a stretch profilací je pocitově měkčí a při tělesné zátěži se více tvaruje a přizpůsobuje tělu. Tato strana bude vhodná při poloze spánku na boku. Tvrdost této strany je celkově pocitově středně tuhá.

Strana se studenou pěnou o vyšší hustotě a stretch profilací je znatelně tužší. Tato strana bude vyhovovat zejména těm, kteří mají v oblibě spánek v poloze na zádech nebo na břichu. Tvrdost této strany je celkově pocitově spíše tužší.

Je-li pro váš kvalitní spánek nezbytná spíše tužší matrace, měla by vám Ergostretch poskytnout ideální podmínky.

Technické údaje:

  • počet zón: 7
  • výška matrace: cca 18 cm
  • rozměr: 1x90x200 / 2x40x200 cm
  • celková ložná plocha: 170x200 cm
  • nosnost: 130 kg
  • tvrdost na stupnici 1-5: 3/4
  • vyrobeno na Slovensku
  • Záruka 4 roky

Doplňkové parametry

Kategorie: Matrace a rošty Materasso
Záruka: 4 roky
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Tuhost matrace: měkčí až střední, střední
Výška matrace: 17-19 cm
Typ matrace: studená pěna
Místo určení: ložnice
Termín expedice: 7-14 dní

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: