Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Americká postel boxspring s matrací a topperem MORANDI, 180x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: INTENA
31 414 Kč –30 %
Americká postel boxspring s matrací a topperem MORANDI, 180x200 (Výběr čalounění PKD EE - mikroplyš)
31 414 Kč –30 % 21 990 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr čalounění
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Americká postel boxspring Morandi s matrací a topperem představuje novinku v naší nabídce vysokých postelí. Postel vám zajistí vysoké, pohodlné spaní, úložný prostor i krásný designový prvek do vaší ložnice.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Americká postel boxspring s úložným prostorem Morandi 180x200 cm představuje krásnou postel, která vám poskytne potřebný komfort a pohodlí. Výhodou postele je především vysoká výška ložné plochy díky vysoké pružinové matraci a topperu, které jsou součástí postele Morandi.

Test americké postele s úložným prostorem Morandi

Celkové provedení americké postele Morandi

Moderní design této posteli dodává zejména hlavové čelo. Postel Morandi má extra vysoké, příjemné a elegantní hlavové čelo se čtvercovým prošitím, zdobeným vtahovými knoflíky.

Základem postele boxspring Morandi jsou dva boxy s deskovým roštem. Deskové rošty jsou díky pružinovému mechanismu bočně výklopné. Po vyklopení je k dispozici prostorný úložný prostor rozdělený na dva samostatné boxy s využítelnou hloubkou 37 cm. Bočně výklopné rošty zajistí přístup do úložného prostoru po celé délce postele. 

Na laminovanou desku o síle 1,8 cm je položena kvalitní pružinová matrace. Matrace je vysoká 18,5 cm a boční čalounění je sladěno s korpusem a hlavovým čelem postele. Matrace jsou k sobě spojené zipem a ze spodní strany k deskovému roštu přepevněné gumovým popruhem. Součástí postele Morandi je také topper z PUR pěny vysoký 4 cm.

Hlavové čelo americké postele s úložným prostorem Morandi

Použitý materiál a funkční rozměry

Korpus postele Morandi je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Výška hlavového čela je úžasných 140 cm. Hlavové čelo je příjemně a měkce očalouněno. Vysoké čelo a měkkou výplň oceníte především při opření, například při čtení knížky.

Nožky jsou dřevěné, ve stříbrném odstínu, vysoké 4,5 cm. Využitelná hloubka úložného prostoru je nadstandartních 37 cm

Výsledná výška lehací plochy s matrací a topperem je úžasných 66 cm.  Tato výška umožňuje pohodlné vstávání nebo ulehání na postel.

Detail boku americké postele s úložným prostorem Morandi

Manipulace a montáž

postel s úložným prostorem Morandi je dodávána ve čtyřech dílech. Dva boxy s matracemi a hlavové čelo jsou balené v kartonu a igelitovém obalu. Topper je balený samostatně. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v úložném prostoru.

Montáž je snadná. Hlavové čelo postele se ke korpusům připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů. Nožky se rovněž lehce přišroubují. Celá montáž zabere ca 30 min. času.

Úložný prostor americké postele s úložným prostorem Morandi

Výběr potahových látek

Americká postel boxspring Morandi je navržena v jednobarevném provedení, nabízíme ji v moderních potazích a v žádaných odstínech. V nabídce naleznete jak oblíbené potahy z ekokůže, tak látky typu Mikroplyš, které jsou omyvatelné a jednoduché na údržbu.

Na úvodním obrázku je postel Morandi nafocená v potahové látce ekokůže PM - tmavě šedá.

Přehoz, polštáře a dekorace nejsou zahrnuty v ceně postele.

Názor odborníka Intena nábytek

Americká postel boxspring s úložným prostorem Morandi splní sen všem, kteří hledají elegantní postel s kvalitní matrací a úložným prostorem. Jako hlavní přednosti bych označil vysoké designové hlavové čelo a celkově vysokou ložnou plochu. Mezi nabízenými potahy jsou  oblíbené a moderní ekokůže i snadno udržovatelné mikroplyše. Kvalitní čalounění je na celé posteli příjemně měkké a čistě provedené. Místo pružinového zvedání roštu by mohlo být použito pístové. Zcela jistě by to však znamenalo navýšení ceny postele. Poměr ceny a užitné hodnoty je zde na skvělé úrovni a proto mohu postel Morandi jednoznačně doporučit.

Hlavní výhody

  • vysoká výška ložné plochy
  • vysoké čelo a kvalitní čalounění
  • moderní elegantní design

Nevýhody

  • pro dosažení nižší ceny postele použito mechanické vyklápění

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 208 cm

šířka: 192 cm

výška ložné plochy: 66 cm

výška zadního čela: 140 cm

hloubka úložného prostoru: ca 37 cm

nosnost: 2 x 120 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpusy smontované + čelo samostatně

vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Intena PKD
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: bílá, světlé odstíny, tmavé odstíny
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: dětský pokoj, hotelový pokoj, ložnice, studentský pokoj
Styl provedení: klasické, moderní
Typ úložného prostoru: box pod postelí
Vlastnosti postele: nízké čelo u noh, rošt a matr. v ceně
Vybavení postele: úložný box
Výška rámu postele: 50-60 cm
Značka / řada: PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 120-130 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: