Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Dřevěná postel jednolůžko Justina, masiv dub,140x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: BedWorld
21 986 Kč 25 129 Kč od 21 986 Kč –30 %
Dřevěná postel jednolůžko Justina, masiv dub,140x200 (Výška rámu 02. 45 cm)
21 986 Kč 25 129 Kč od 21 986 Kč –30 % 15 390 Kč 17 590 Kč od 15 390 Kč
8-10 týdnů 8-10 týdnů Zvolte variantu
Výška rámu
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Postel z masivu dubu Justina 140x200 patří mezi designové postele z nábytkové řady BedWorld. Vyniká krásným zaobleným čelem u hlavy a celkově pevnou konstrukcí.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Dubová postel Justina - skvělá postel s velkou pevností

Manželská postel z masivu Justina představuje moderní jednolůžko v naší nabídce postelí. Patří mezi postele z nábytkové řady BedWorld-dub a osloví především zákazníky, kteří hledají špičkovou kvalitu za rozumnou cenu. Tato postel představuje kombinaci poutavého designu, kvality a precizního zpracování.  

Jednolůžková postel Justina je standardně vyráběná v provedení 140x200 cm a lze ji objednat i v prodloužené délce 210 cm nebo 220 cm nebo také v atypické šířce ( cenu zakázkového provedení sdělíme na dotaz ). Pokud hledáte postel z velmi pevné konstrukce s dlouhou životností – neměla by postel Justina ve vaší ložnici určitě chybět.

Jednoduchá manipulace a rychlá montáž

Postel Justina je dodávána v rozloženém stavu v pevných kartonových krabicích s váhou jednotlivých krabic do 50 kg. Součástí balení je samozřejmě přehledný montážní návod a kování. K montáži nepotřebujete žádné speciální nářadí. Jediné co třeba mít k dispozici je kladívko na zatloukání kolíků, klasický křížový šroubovák a klíč č.13 na utažení hlavních spojovacích šroubů. (klíč není součástí balení)

Celé smontování zabere asi hodinu práce, montáž je vhodné provádět ve dvou osobách. Z naší zkušenosti smontuje bezproblémů i jedna zručná osoba.  Při montáži se nepoužívá lepidlo. Postel je tedy možno kdykoli v budoucnu rozmontovat a opět smontovat.

Kvalitní povrchová úprava

Dřevěná postel Justina je vyrobena z masivního dubu v průběžném provedení s povrchovou úpravou přírodního laku. Lakovaný povrch je příjemný a hladký na dotek. Používá se výhradně ekologický vodouředitelný lak, který je 100% zdravotně nezávadný.

Poutavý design a špičkové dílenské provedení

Celkové provedení této postele z masivu se vyznačuje elegantním designem. Čelo u hlavy je formováno do elegantního oblouku. Čelo u nohou je tvořené vodorovnými příčkami. Výšku rámu postele (k horní hraně bočnice) můžete zvolit ve výšce 40 cm nebo 45cm.

Pevné provedení nohou dává posteli Justina punc vysoké pevnosti a stability. Všechny hrany postele jsou dokonale opracovány tak, aby byl povrch dokonale hladký a příjemný na dotek.

Postel Justina je vyrobena z masivu o síle 3 cm (čela i bočnice). Rám postele bez problémů unese dvě osoby s celkovou váhou až do 160 kg! Postel Justina je po smontování velmi pevná a odolná. Pevnost a stabilitu zajišťuje hlavní  spojovací šroub za pomocí bukových silných dřevěných kolíků. Celková pevnost konstrukce je zvýšena středovou výztuhou se dvěmi přídavnými podpěrnými nohami.

Hloubka zapuštění matrace je ca 7 cm, celková výška lehací plochy s matrací ca 20cm vysoké, bude přibližně 53 cm (při výšce rámu 40cm) nebo 58cm (při výšce rámu 45cm). Čelo u hlavy má výšku 89 cm (při výšce rámu 40cm) a 94 cm (při výšce rámu 45cm), takže si o něj můžete pohodlně opřít svůj polštář například při čtení své oblíbené knížky.

Rošty a matrace

Rošty, matrace, noční stolky a dekorace nejsou zahrnuty v ceně postele. K posteli doporučujeme vybrat pevné lamelové rošty nebo rošty polohovací  ( je potřeba 2ks o rozměru 70x200 cm nebo 1ks o rozměru 140x200 cm ). Matrace můžete rovněž vybrat z naší nabídky zdravotních matrací.

Názor odborníka Intena nábytek

Manželská postel Justina se mi velmi líbí pro svou krásnou barvu a kresbu dubového dřeva. Pokud máte váši ložnici, penzion či chalupu zařízené v dubovém dřevě nebo podobném odstínu, mohu postel Justina určitě doporučit. Poměr cena výrobku vs. užitná hodnota je u postele Justina na opravdu velmi dobré úrovni. Líbí se mi zabroušení všech hran a pěkné hladké lakování. Pokud by postel obsahovala také kování pro výškové nastavení roštů, byla by dokonalá. Výsledná cena výrobku by se však určitě zvýšila.

Hlavní výhody

  • krásná kresba dubového dřeva
  • hladké opracování materiálu

Nevýhody

  • nemožnost výškového nastavení roštu

Technické informace:

délka -206 cm

šířka postele- 150 cm

výška čela u hlavy- 89/94 cm

výška rámu postele- 40/45 cm

výška bočnice- 15/20 cm

výška prostoru pod postelí- 25/30 cm

síla materiálu: 3 cm

Vyrobeno v ČR, dodáváno v demontu.

Doplňkové parametry

Kategorie: Postele Bedworld - dub
Záruka: 2 roky
Barva - odstín: buk & dub, přírodní lak
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 140x200 cm
Nosnost (na osobu): 120-130 kg
Materiál: masiv, masiv dub
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické, moderní
Vlastnosti postele: nízké čelo u noh
Vybavení postele: bez úlož. prostoru, možnost šuplíků
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 120-130 kg
Termín expedice: 8-10 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: