Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 30.04.2024 !

Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Izidora

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: PROKOND
31 071 Kč –30 %
Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Izidora (01-Ložná plocha 160x200 cm, Výběr čalounění PKD MB-AQ)
31 071 Kč –30 % 21 750 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Výběr čalounění
Rozměr matrace
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Zvýšená čalouněná postel s úložným prostorem Izidora vám poskytne vysoké a pohodlné spaní.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Největší výhodou čalouněné postele Izidora je její výška ložné plochy, velký úložný prostor, polohovací rošty i variabilita barevného provedení. Tato postel se může stát dominantou právě i vaší ložnice.

Popis elegantní postele Izidora

Nejvýraznějším prvkem na každé čalouněné posteli je hlavové čelo. Postel Izidora má hlavové čelo prošívané, elegantní a krásné. Dvoulůžková postel Izidora s čalouněným korpusem a čelem nabízí ložnou plochu o velikosti 160 x 200 cm a 180 x 200 cm.

Součástí zvýšené postele Izidora jsou dvě matrace Dione pevně začalouněné k lamelovým roštům. Rošty jsou polohovací s čelním výklopem a několika stupni polohování hlavy. Napuštené jsou levandulovým olejem, který odpuzuje hmyz a roztoče. Matrace Dione se skládají ze dvou vrstev PUR pěny s nosností 110 kg a střední tuhosti.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Izidora je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Hlavové čelo je příjemně měkce očalouněno. Měkou výplň oceníte zejména při opření, například při čtení knížky. Výška hlavového čela činí 109 cm. Nožky jsou kovové do tvaru písmene L, vysoké 9 cm.

Výsledná výška ložné plochy je nadstandartních 58 cm, což umožňuje pohodlné vstávání z postele. Úložný prostor je hluboký ca 34cm.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel s úložným prostorem Izidora je dodávána ve třech dílech. Dvě lůžka a čelo jsou balené v papíru a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožky jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Hlavové čelo postele se ke korpusům připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů. Nožky se rovněž lehce přišroubují. K vysoké nosnosti postele dopomáhají také dvě středové nohy, které jednak podepírají obě postele ve střední části a zároveň jsou s nimi obě lůžka k sobě pevně připevněná.

Design postele Izidora

Korpus společně s čelem se u postele Izidora vždy objednávají ve stejném jednobarevném odstínu. Na matrace je použita potahová látka se vzorem. Na obrázku je v kombinaci barev AQ-MB. Vybírat můžete z kombinace látek nebo z kombinace látky a ekokůže.

Dvoulůžková, čalouněná postel Izidora vyhoví všem, kteří hledají elegantní postel s vysokou ložnou plochou. Její největší předností je variabilita barevného provedení i polohovácí rošt.

Budete-li mít zájem doplnit postel Izidoru o denní deku, můžete si ji doobjednat. Stačí nám tuto informaci napsat do kolonky poznámka v objednávce. Rozměry deky jsou 230 x 225 cm. Cena 3.200 Kč. Vybírat můžete z potahových látek z nabídky variant čalounění.

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 217 cm

šířka: 177/197 cm

výška ložné plochy: 58 cm

výška zadního čela: 109 cm

hloubka úložného prostoru: 34 cm

nosnost: 2x110 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpusy smontované + čelo samostatně

vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele PKD
Záruka: 2 roky
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 160x200 cm, 180x200 cm
Nosnost (na osobu): 100-110 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické
Tvarové provedení: na nožkách
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Značka / řada: Čalouněné postele PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 100-110 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: