Všechny akční ceny u postelí a matrací jsou platné jen do 31.03.2024 !

Čalouněná postel s čely a úložným prostorem Nikola, 110x200

Český výrobek
Neohodnoceno
Značka: PROKOND
16 986 Kč –30 %
Čalouněná postel s čely a úložným prostorem Nikola, 110x200 (Výběr čalounění PKD MF-AO, Čalouněné postele - orientace Pravé provedení)
16 986 Kč –30 % 11 890 Kč
4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů 4-6 týdnů Zvolte variantu
Orientace postele
Výběr čalounění
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Možnosti doručení

Čalouněná postel s úložným prostorem a čely Nikola je k dostání v žádaném rozměru 110x200 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čalouněná postel Nikola - široká postel s úložným prostorem

Čalouněná postel s úložným prostorem Nikola patří mezi oblíbené moderní postele v naší nabídce.  Největší výhodou čalouněné postele Nikola je žádaná šířka 110x200 cm. Jistě oceníte také velký úložný prostor, praktická vysoká čela i variabilitu barevného provedení. Tato postel se zcela jistě může stát hlavním prvkem vaší ložnice či dětského pokoje.

Popis elegantní válendy Nikola

Válenda Nikola nabízí ložnou plochu o šířce 110 x 200 cm. Matrace z PUR pěny je začalouněna k pevnému lamelovému roštu. Úložný prostor je přístupný z boku, po zvednutí matracové části. Čela válendy Nikola jsou idálně vysoká. Vybírat můžete z pravé či levé varianty umístění čel. Čela postele jsou měkce očalouněna a jsou ve stejném potahu jako matrace. Zadní část čel není očalouněná, postel je určena do rohu nikoliv do prostoru.

Válenda Nikola vám nabízí dvě možnosti umístění čel. Vybírat můžete z pravé nebo levé varianty.

Na obrázku je válenda Nikola v LEVÉM provedení.

Použitý materiál a rozměry

Korpus postele Nikola je vyroben z bílého lamina o tloušťce 1,8 cm. Čela jsou příjemně měkce očalouněna. Měkou výplň oceníte zejména při opření, například při čtení knížky. Čela jednoduše připevníte ke korpusu válendy pomocí hlavních spojovacích šroubů.

Výsledná výška lehací plochy je 51 cm. Úložný prostor je hluboký ca 30 cm. Výška válendy v nejvyšším bodu čela 86 cm. Nožky jsou kovové, vysoké 9 cm.

Manipulace a montáž

Čalouněná postel s úložným prostorem Nikola je dodávána ve třech dílech. Válenda a čela jsou balené v papíru a igelitovém obalu. Veškeré kování a nožka jsou uschovány v látkovém pytlíku uvnitř úložného prostoru.

Montáž je snadná. Čela postele se ke korpusu připevní pomocí hlavních spojovacích šroubů a nožka se k posteli jednoduše přišroubuje. K přednostem válendy Nikola patří zaoblená čela, které oceníte především jako izolaci od chladu z okolních stěn.

Design postele Nikola

Postel Nikola je navržena ve dvoubarevném provedení, kdy hlavové i boční čelo barevně ladí se vzorem na matraci. Korpus a část matrace jsou v jednobarevném provedení. Na obrázcích je válenda Nikola v kombinaci barev AD-MB. Potahy můžete vybírat  z kombinace látek nebo z kombinace látky a ekokůže.

Jednolůžková postel Nikola vyhoví všem, kteří hledají elegantní širokou postel s úložným prostorem.

Názor odborníka Intena nábytek

Čalouněná postel s úložným prostorem Nikola je vhodná pro každého, kdo hledá moderní a elegantní postel. Její největší předností jsou rohové vysoké čela, skvělý úložný prostor a variabilita barevného provedení. Poměr cena vs. užitná hodnota je u této postele na vynikající úrovni. Na této posteli bych vyzdvihnul, že přístup k úložnému prostoru je řešen pomocí kvalitních vyklápěcích roštů, které se díky mechanickému kování velmi snadno ovládají. Na posteli Nikola oceňuji také výšku čel a vyměkčení všech hran. Nevýhody na této posteli hledám velmi těžce. Možná pokud by byl úložný box u tohoto modelu navržen pro vyšší zátěž.

Hlavní výhody

  • objemný praktický úložný prostor
  • oblé provedené hrany a kvalitní čalounění
  • zvýšené čela do tvaru L
  • moderní elegantní design

Nevýhody

  • omezená zátěž v úložném prostoru 20kg na jedno lůžko

Zaslání vzorku postele poštou
Máte zájem o tento výrobek v některém z nabízených odstínů barevného provedení a nejste si jisti, zda se vám bude zvolená barva líbit? V takovém případě vám můžeme zcela ZDARMA zaslat vybraný vzorek. Záleží nám na tom, ať si správně vyberete a jste pak se zakoupeným zbožím maximálně spokojeni. Pro zaslání vzorku potřebujeme znát vaší adresu a název vybraného odstínu. Tyto údaje nám můžete zaslat emailem na obchod@intena.cz nebo je vložit prostřednictvím tohoto formuláře.

Technické údaje:

délka: 204 cm

šířka: 114 cm

výška ložné plochy: 51 cm

výška zadního čela: 86 cm

hloubka úložného prostoru: 30 cm

nosnost: 90 kg

material: lamino, potahová látka

dodáváno: korpus smontovaný + čela samostatně

vyrobeno v ČR

Doplňkové parametry

Kategorie: Čalouněné postele PKD
Záruka: 2 roky
Český výrobek: Ano
Ložná plocha: 110x200 cm
Nosnost (na osobu): 70-90 kg
Materiál: eko kůže, látka / čalounění
Místo určení: dětský pokoj, hotelový pokoj, ložnice
Styl provedení: klasické
Tvarové provedení: na nožkách
Vlastnosti postele: rošt a matr. v ceně
Značka / řada: Čalouněné postele PKD
Délka záruky: 2 roky
Nosnost ( na osobu ): 70-90 kg
Termín expedice: 4-6 týdnů

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: